Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv

Inredning är superkul och jag vill lära mig mer!
Ibland drömmer jag faktiskt om att jobba med inredning på något sätt. Med tjänsten anlita en inredningscoach får du svar på just dina unika frågor på temat inredning.

Anlita en inredningscoach om du vill ha ett eget bollplank när du inreder ditt hem. Drömmer du om att jobba med inredning eller kanske jobbar med inredning redan idag kan du även anlita mig som din personliga inredningscoach för att utvecklas i din roll.

Med 20 års erfarenhet inom inredningsbranschen i olika yrkesroller har jag en bred kompetens och många erfarenheter som jag gärna delar med mig av. Nu öppnar jag upp för möjligheten att anlita mig som din egen inredningscoach.


Hur fungerar det med en inredningscoach?

Beroende på vilket upplägg du är intresserad av anpassar jag innehållet. Vill du bolla inredningsprojekt i ditt eget hem anlitar du mig enklast per timma. Du ställer frågorna – jag svarar och vi diskuterar. Denna tjänst genomförs online via Zoom.

Drömmer du om att jobba med inredning eller vill anlita mig för att utvecklas i din roll beslutar vi tillsammans ett lämpligt upplägg utifrån vad du vill lära dig mer om. Även i detta fall ses vi online via Zoom.


Pris?

Konsultation per timma: 1295 kr (minst 1 timmas debitering) första timman. Därefter 950 kr timman.
Vid önskemål om specifikt innehåll tar jag fram ett förslag på upplägg/kursplan och prisförslag. Från 3495 kr ex moms (3 timmar konsultation)

Betalning sker i nuläget via faktura med betalningsvillkor 10 dagar.


Ja, jag är intresserad av att anlita dig som min egen inredningscoach!

Fyll i formuläret nedan vid intresse att anlita mig som din egen “Inredningscoach”. Innan vi startar upp samarbetet lägger vi gemensamt upp en plan för vad du önskar få ut av våra digitala möten.

Har du ytterligare frågor kan du skriva dessa i meddelanderutan nedan eller maila mig på info@hildurblad.se Ange i ämnesraden vilken tjänst du är intresserad av.

Anlita en inredningscoach

    Timdebitering 1295 kr första timman (minst en timma). Därefter 950 kr per timma. Vid behov och önskemål om ett individuellt anpassat upplägg över en längre tid tittar vi gemensamt på hur vi lägger upp det för att du ska få ut mesta möjliga av dina coaching-tillfällen. Möten sker online via Zoom.

FAQ: Vad har du för erfarenheter inom inredning?

I 20 år har jag jobbat med inredning på olika sätt. Jag har jobbat inom färgfackhandeln, som inredare och säljare till offentlig miljö, produktchef för inredningsaccessoarer på ett av Sveriges största möbel- och inredningsföretag, eget inredningsföretag och lång erfarenhet av att utbilda butikspersonal inom sälj- och inredning. Jag har även varit lärare inom flera inredningsrelaterade kurser på en YH-utbildning till projektledare inom möbel- och inredningsbranschen. Min kompetens inom inredning är bred – med en specialistkompetens när det gäller färgsättning.

Läs mer om mina erfarenheter här.

Lär dig mer om inredning!

För mer kunskap och inspiration rekommenderar jag dig att spana in bloggen och min YouTube-kanal.