EN UTBILDNING FÖR KULÖRRÅDGIVARE SOM VILL UTVECKLAS I SIN YRKESROLL

Färgsättning för kulörrådgivare

- bli mer färgsäker och gör bättre business

Build your Colour Confidence Program för kulörrådgivare

Ett 6-veckors utbildningsprogram för dig som jobbar med kulörrådgivning. En utbildning i strategisk färgsättning som kombinerar försäljning och kommunikation.

  • Du vill känna dig mer trygg i hur du kan hjälpa dina kunder på bästa sätt när det gäller färgvalet.

  • Du vill känna dig mer säker när du presenterar dina kulörförslag och slippa oroa dig för om kunden kommer gilla din idé.

  • Du vill ha en process att utgå från som sparar dig tid och går att upprepa och förfina gång efter gång.

  • Du vill utvecklas som kulörrådgivare och bli mer färgsäker.

Kursen vänder sig till dig som jobbar med kulörrådgivning. Du är t ex inredare, inredningsarkitekt, jobbar i färgfackhandeln, ansvarig för kulör- och materialval på ett bostadsbolag eller liknande.

Boka färgföreläsning, utbildning eller workshop!

Investera i det som gör störst skillnad - DIG!

Ett smakprov vad utbildningen innehåller

  • Strategisk färgsättning – grunder och fördjupning i färgsättning så att du kan känna dig mer färgsäker
  • Arbetsprocessen – hur du kan effektivisera ditt arbete för att spara tid och skapa trygghet hos din kund
  • Kundmötet – hur du bygger förtroende hos din kund och blir bättre på att sälja in dina idéer

Praktiska detaljer

Utbildningsperiod: 22 januari – 3 mars 2024 (du har tillgång till allt material även när kursen är avslutad).

Kursavgift:
 7995 kr exklusive moms (9994 kr inklusive moms) introduktionspris

Plats:
 Online. Utbildningsmaterialet publiceras löpande i en kursportal så att du kan gå igenom materialet när det passar dig. Det kommer också finnas tillfällen för gemensam Q&A, såväl dagtid som kvällstider (dessa spelas in så att du kan titta i efterhand).

Individuell återkoppling:
Ställ dina frågor till Hildur på Slack (en kostnadsfri meddelandetjänst där du kan skicka bilder, texter, dokument, röstmeddelanden, filmklipp), måndag-torsdag klockan 10-16 under tiden utbildningen pågår. 

Sista datum för anmälan:
 21/12-2023 (begränsat antal platser, därför kan anmälan stängas tidigare)

Frågor? Maila info@hildurblad.se

BONUS: 60 minuter individuell färgcoachning

Anmäl dig innan 31/10-2023 för 60 minuter individuell färgcoachning på Zoom att nyttja mellan 4 december 2023 – 30 mars 2024.

Om Hildur

Hildur Blad | Strategisk färgsättare
Kursledare: Hildur Blad, Strategisk färgsättare

Hej!

Kanske känner du till mig sedan tidigare och har följt mig ett tag i mina olika kanaler eller så har vi träffat varandra “ute i verkligheten” nån gång. Jag arbetar som strategisk färgsättare och utbildar och inspirerar också inom färgsättning. Jag utför färgsättningsuppdrag – både på plats och online. Kunder är såväl företag som privatpersoner och platser är både privata hem, offentliga miljöer och företag. Dessutom anlitas jag för uppdrag som innefattar att sätta färg på produkter och kollektioner eller som rådgivare inom branscher som jobbar med kulörer och material men som nödvändigtvis inte har spetskompetensen själva. 

Jag har mer än 20 års erfarenhet av att jobba med inredning i olika roller och har valt att nischa mig enbart på färgsättning de senaste åren. Färg är ett ämne som fascinerar mig och jag vet att många tycker färgsättning är svårt, även för den som jobbar med inredning men inte är specialiserad på färgsättning.

Min styrka och som skiljer mig från många andra som jobbar med färg på något sätt är att jag är bra på att prata färg och det kommer till viss del från min erfarenhet från färgfackhandeln men även mitt nördiga intresse kring färgsättning under många år. Jag har under åren tränat upp förmågan att bryta ner processer i tydliga steg, sätta saker i sammanhang och analysera utfall utifrån förutsättningar och målbild. Jag pratar om färg och med färg!

Jag vill anmäla mig till utbildningen för kulörrådgivare!

Frågor? Maila mig eller ring 0708-353 805 för att veta mer.