Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Arkiv

Jag ska måla ett rum – jag behöver hjälp att välja väggfärg!

Tjänsten färgsättning hembesök innebär precis som det låter – ett besök hemma hos dig i rummet som skall målas om.
Denna tjänst kräver ingen insats från din sida. Det räcker att du svarar på mina frågor när vi ses. Innan jag lämnar ditt hem har du fått ett förslag på väggkulör som kommer att lyfta fram och binda ihop inredningen så att resultatet blir både harmoniskt och balanserat.


Väggarna är den största ytan i ditt rum – därför gör väggfärgen stor skillnad för hur rummet och inredningen uppfattas. Med rätt kulör på väggarna kan du binda ihop inredningen och få rummet att kännas harmoniskt och balanserat. Jag brukar säga att med färg kan du trolla. Och det bästa tricket av alla är att välja rätt kulör till väggarna. Jag hjälper dig att hitta rätt kulör – från början!


Hur fungerar det?

När du köpt tjänsten behöver jag få dina kontaktuppgifter. Vi bestämmer en tid då det passar att ses. Dagsljus är nödvändigt och helger är ofta en bra tidpunkt att träffas.


Vad får du i tjänsten färgsättning hembesök?

Innan jag lämnar ditt hem har du fått ett förslag på kulör som kommer att lyfta ditt rum till nästa nivå.
Med mina 20 års erfarenhet av färgsättning kan du känna dig trygg i att kulören jag tar fram till dig kommer att skapa en känsla av harmoni, balans och välmående – just hos dig och utifrån dina förutsättningar.


Pris?

Väggfärg till 1 rum: 1995 kr (1timmas besök hemma hos dig)
Hinner vi under vår timma så svarar jag givetvis på andra inredningsrelaterade frågor, då tillkommer 950 kr per timma efter första timman.

För färgsättning av fler rum lämnas offert.

Vid önskemål om förslag på passande färgkombinationer tillsammans med din väggfärg och utifrån rummets förutsättningar tillkommer 595 kr. I de fall du väljer att köpa till hjälp med färgschema kommer detta levereras digitalt till dig 2-3 dagar efter mitt besök hemma hos dig.

Milersättning om 30 kr per mil tillkommer vid resor över 5 mil enkel väg. Jag utgår från Tibro. Jag reserverar mig för att inte kunna åta mig alla förfrågningar när det gäller färgsättning hembesök. I dessa fall rekommenderar jag dig att titta närmare på min tjänst färgsättning online. Här kan du läsa mer om tjänsten färgsättning online.

Betalning sker i nuläget via faktura med betalningsvillkor 10 dagar. Fakturering sker efter hembesöket.


Ja, jag är intresserad av tjänsten färgsättning hembesök!

Fyll i formuläret nedan vid intresse att köpa tjänsten “Färgsättning hembesök”. Efter bekräftelse av köpet bestämmer vi en tidpunkt att ses hemma hos dig.

Har du ytterligare frågor kan du skriva dessa i meddelanderutan nedan eller maila mig på info@hildurblad.se Ange i ämnesraden vilken tjänst du är intresserad av.

Färgsättning hembesök

    OBS! Milersättning 30 kr / mil tillkommer vid hembesök för resor överstigande 5 mil enkel väg. Jag utgår från Tibro.

Läs mer om mina tjänster här.