Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Har du ett kontor, skola, trygghetsboende, restaurang eller annan offentlig miljö som skall byggas eller renoveras? Då finns jag till din hjälp med färgsättning och inredning!

Tjänsten “Färgsättning och inredning offentlig miljö” brukar vara väl värd sin investering. Färgen är det första du uppfattar. Med färg kan du skapa känslor och kommunicera budskap – utan ett enda ord. Färgen är därför det mest kraftfulla verktyget när det gäller inredning och skall användas medvetet och med ett syfte.

Gör inte misstaget att tro att ni själva löser färgsättningen. Det brukar ofta landa i grått, svart och vitt eller väldigt färgstarkt på grund av okunskap. Och en känsla som inte stämmer med hur lokalen skall användas. I dessa fall blir färg bara färg och nyttjas inte till dess fulla potential.

Färgsättning offentlig miljö

Att välja kulörer och material till en offentlig miljö där det är många människor med olika behov som skall samsas ställer höga krav på de val som görs för att resultatet skall främja hur lokalen används, få personal och besökare att må bra, signalera rätt känsla och budskap kring vad ni som företag vill stå för och dessutom hålla över en lång tid.

Oavsett om det är en färgsättning av ett konferensrum eller en hel byggnad finns jag till er hjälp! Det är inte dyrare att måla en kulör på väggarna än att att måla vitt. Men effekten blir desto större. Använd det kraftfulla inredningsverktyget färg klokt och ni kommer att märka resultat.


Vill ni även ha hjälp med inredningen?

Om ni önskar hjälp med inredningen till er arbetsplats har jag flera års erfarenhet av att driva inredningsprojekt och många kontakter och samarbetspartners inom branschen. Jag har erfarenhet kring att inreda och färgsätta såväl kontor, skolor, trygghetsboenden som hotell och restauranger.

Jag hjälper er att skapa ett hållbart resultat som främjar hur lokalen skall användas och speglar ert varumärke och vad ni vill stå för. Vid önskemål hjälper jag er att ta in offerter från flera inredningsleverantörer och stöttar er i vilka prioriteringar som bör göras. Detta för att få ut mesta möjliga resultat och inte lägga pengar i onödan på sådant som inte gör skillnad i slutändan. Jag hjälper er att säkerställa att äpplen jämförs med äpplen när ni bedömer de olika alternativen.

Kontakta mig för mer info så diskuterar vi ett lämpligt upplägg utifrån era behov!

Prisexempel: från 12 500 kr ex moms för ett komplett inredningsförslag av t ex konferensrum, lobby, reception, personalmatsal eller kontorsrum ink. kulör- och materialval utifrån era behov och angiven budget.

Enbart hjälp med färgsättning, från 3995 kr ex moms per utrymme.

Övrig info: Milersättning 50 kr/mil tillkommer vid resor över totalt 10 mil (utgår från Tibro)


För mer omfattande uppdrag diskuterar vi gemensamt upplägg och pris.

Kontakta mig på tele 0708-353 805 eller maila mig på hildur@projectwhy.se för diskussion kring upplägg och för offert. Ange “Färgsättning och inredning offentlig miljö” i ämnesraden på mailet så kan jag snabbare återkoppla till dig.