Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv

Jag ska måla ett rum – jag behöver hjälp att välja väggfärg!

Med tjänsten färgsättning online kan du få hjälp med kulörvalet oavsett vart du bor. Denna tjänst kräver en insats från din sida. Men många tycker det är roligt att känna att man gjort en del av arbetet själv samtidigt som du tack vare min hjälp kan känna dig trygg i att bli nöjd med slutresultatet.

Väggarna är den största ytan i ditt rum – därför gör väggfärgen stor skillnad för hur rummet och inredningen uppfattas. Med rätt kulör på väggarna kan du binda ihop inredningen och få rummet att kännas harmoniskt och balanserat. Jag brukar säga att med färg kan du trolla. Och det bästa tricket av alla är att välja rätt kulör till väggarna. Jag hjälper dig att hitta rätt kulör – från början!


Hur ser upplägget ut?

När du köpt tjänsten behöver jag få information från dig för att kunna välja ut rätt kulör till dina väggar.

  • FYLL I FRÅGEFORMULÄRET
    När du köpt tjänsten kommer du att få ett frågeformulär skickat till dig. Där får du svara på frågor om dig, din stil, ditt hem, rummets förutsättningar, budget och vad du drömmer om för slutresultat.

  • SKICKA BILDER
    För att jag skall få se rummet och dess förutsättningar skickar du 5-6 bilder till mig. Syftet är att jag skall få en känsla för rummets förutsättningar, stilen och planlösningen för att kunna ta fram ett förslag som passar perfekt hos dig.
    Tillsammans med frågeformuläret får du en tydlig instruktion till exakt hur fotona skall tas och vilka vinklar jag behöver se för att kunna ta fram väggkulören som kommer att lyfta rummet till en ny nivå.

Vad får du i tjänsten färgsättning online?

Efter 1-2 veckor kommer du att få ett underlag skickat till dig där du får din väggkulör tillsammans med VARFÖR den här kulören kommer att bli bra hemma hos dig – så att du kan känna dig trygg i och förstå varför slutresultatet kommer att bli bra. Tillsammans med väggkulören får du även tips på passande färgkombinationer.

Med mina 20 års erfarenhet av färgsättning kan du känna dig trygg i att kulören jag tar fram till dig kommer att skapa en känsla av harmoni, balans och välmående – just hos dig och utifrån dina förutsättningar.


Pris?

Väggfärg och färgkombinationer till 1 rum: 1495 kr

Det finns också möjlighet att enbart ta hjälp med färgkombinationer/färgschema till ditt rum som redan är målat.

Enbart färgkombinationer/färgschema 1 rum: 695 kr

Betalning sker i nuläget via faktura med betalningsvillkor 10 dagar. Först efter att fakturan är betald får du din färgsättning levererad.


Ja, jag är intresserad av tjänsten färgsättning online!

Fyll i formuläret nedan vid intresse att köpa tjänsten “Färgsättning online”. Efter bekräftelse av köpet får du frågeformuläret, instruktioner kring bilder och info kring betalning skickat till dig.

Har du ytterligare frågor kan du skriva dessa i meddelanderutan nedan eller maila mig på info@hildurblad.se Ange i ämnesraden vilken tjänst du är intresserad av.

Färgsättning online

FAQ: Hur kan du göra en färgsättning online?

För att göra en färgsättning online är det viktigt att veta vilka befintliga kulörer som finns i rummet och vilka förutsättningar rummet har. Tack vare bilderna du skickar som är tagna enligt mina instruktioner och att du fyllt i frågeformuläret kan du känna dig trygg i att resultatet blir bra.
Skulle jag bedöma att jag inte kan leverera en färgsättning online får du givetvis pengarna återbetalda.

Läs mer om mina tjänster här.