Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Arkiv

Hjälp mig hitta min inredningsstil. Jag har blivit hemmablind och vet inte riktigt vad jag gillar. Jag behöver hjälp med att få till pricken över i med färger och inredningsdetaljer.

Med tjänsten hitta min inredningsstil får du hjälp att se ditt hem med nya ögon och verktyg till hur du får allt att hänga ihop!

Hitta min inredningsstil? Ofta vet man vad man gillar, eller vad man absolut inte gillar. Det knepigaste brukar vara att veta hur man får ihop det till en helhet. Denna tjänst fungerar bra som en online-tjänst, så nu kan du få inredningshjälp – oavsett vart du bor!

Är du precis klar med ett renoveringsprojekt/husbygge och behöver hjälp med att få till pricken över i. Eller är det dags att förnya lite där hemma? Kanske saknar du inspiration och idéer, känner dig osäker kring vad du egentligen gillar eller funderar på hur du egentligen skall få allt att passa ihop. I så fall är den här tjänsten för dig!

Jag hjälper dig att visualisera slutresultatet, undvika felköp och spara både tid och energi. Så att du blir sådär supderdupernöjd med resultatet.


Hur ser upplägget ut?

För att kunna hjälpa dig att se ditt hem med nya ögon och ge dig tips om hur du får ihop helheten med en harmonisk och balanserad känsla som slutresultat behöver jag din hjälp med att besvara några frågor.

  • FYLL I FRÅGEFORMULÄRET
    När du köpt tjänsten kommer du att få ett frågeformulär skickat till dig. Där får du svara på frågor om dig, vad du gillar, ditt hem, rummets förutsättningar, budget och vad du drömmer om för slutresultat.

  • SKICKA BILDER
    För att jag skall få se rummet och dess förutsättningar skickar du 5-6 bilder till mig. Syftet är att jag skall få en känsla för rummets förutsättningar, stilen och planlösningen för att kunna ta fram ett förslag som passar perfekt hos dig.
    Tillsammans med frågeformuläret får du en tydlig instruktion till exakt hur fotona skall tas och vilka vinklar jag behöver se för att kunna ta fram ett inredningsförslag.

Vad ingår i inredningstjänsten Hitta min inredningsstil?

Efter 2-3 veckor kommer du att få ett underlag skickat till dig innehållande en moodboard, färgsättning (väggar och inredningsdetaljer), tips kring passande inredningsdetaljer och en sammanställning med tips, inspiration och annat som är bra att tänka på när du skapar ditt nya favoritrum.

Med mina 20 års erfarenhet av inredning och färgsättning i synnerhet kan du känna dig trygg i att förslaget jag tar fram till dig kommer att skapa en känsla av harmoni, balans och välmående. Alla inredningsförslag tas fram med stor vikt på dina behov, förutsättningar och hur du vill använda ditt rum.


Pris?

Färgsättning, moodboard och tips på inredningsdetaljer för 1 rum: 4995 kr
För ett helt hem eller flera rum: Pris enl. offert

Betalning sker i nuläget via faktura med betalningsvillkor 10 dagar. Först efter att fakturan är betald får du din moodboard med tillhörande färgsättning och inredningstips levererad.


Ja, jag är intresserad av tjänsten Hitta min inredningsstil!

Fyll i formuläret nedan vid intresse av tjänsten “Hitta min inredningsstil”. Efter bekräftelse av köpet får du frågeformuläret, instruktioner kring bilder och info kring betalning skickat till dig.

Har du ytterligare frågor kan du skriva dessa i meddelanderutan nedan eller maila mig på info@hildurblad.se Ange i ämnesraden vilken tjänst du är intresserad av.

Hitta stilen och skapa pricken över i

    Du ansvarar själv för inköp och iordningsställande av rummet.

FAQ: Hur kan du göra ett inredningsförslag och färgsättning online?

Att göra ett inredningsförslag online är inte svårare än att göra det “live”. Att göra en färgsättning online är däremot en större utmaning om man inte har stor erfarenhet av detta. För att göra en färgsättning online är det viktigt att veta vilka befintliga kulörer som finns i rummet och vilka förutsättningar rummet har. Tack vare bilderna du skickar som är tagna enligt mina instruktioner och att du fyllt i frågeformuläret kan du känna dig trygg i att slutresultatet blir lyckat. Resultatet är en inredning som känns harmonisk och balanserad.

Läs mer om mina tjänster här.