Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv

Vill du ha inredningshjälp? Behöver du hjälp med att hitta rätt kulör eller få ihop helheten i din inredning? Då har du hamnat helt rätt.

Inredningshjälp - börja här!

Vilka inredningsproblem vill du ha hjälp med? Kika här nedanför och se om du känner igen din situation. Annars kontaktar du mig i formuläret nedan så återkommer jag till dig med ett förslag på hur vi kan lägga upp det!

Jag ska måla om ett rum – men jag hittar inte rätt kulör!

Jag tycker inredning är roligt. Men nu har jag snart spenderat en mindre förmögenhet på provmålarburkar. Jag ger snart upp – jag behöver hjälp att hitta rätt väggfärg!

Inredning är superkul – jag vill lära mig mer!

Inredning är ett av mina stora intressen. Ibland drömmer jag till och med om att jobba med inredning. Eller så jobbar du redan med inredning och vill utvecklas i din yrkesroll.

Jag vill bara bli klar – och nöjd!

Jag tycker det är viktigt att trivas hemma. Men jag har varken tid eller intresse att leta bland färg- och materialprover. Hjälp mig att välja!

Hjälp oss med helheten – vi ska göra en större renovering/bygga nytt hus!

Vi har många tankar och idéer men känner oss osäkra på helheten. Har vi tänkt rätt kring kulör- och materialval? Är det nåt mer vi ska tänka på innan vi trycker på “beställa-knappen”?

Det är något som saknas – hjälp mig få till de sista detaljerna!

Renoveringsprojektet/husbygget är klart och vi har bott in oss lite. Men det är något som saknas. Jag behöver hjälp med att få till pricken över i med färger och inredningsdetaljer.

Jag känner mig osäker – hjälp mig hitta min inredningsstil!

Det är dags att uppdatera inredningen här hemma. Jag har blivit hemmablind och dessutom vet jag inte riktigt vilken stil jag gillar. Jag behöver hjälp med att se mitt hem med nya ögon och att få allt att passa ihop.

Är du fortfarande osäker?

Kände du inte igen dig på nån av beskrivningarna ovan? I så fall får du jättegärna fylla i formuläret nedanför och berätta mer om vad du behöver hjälp med så återkommer jag till dig med min rekommendation kring upplägg och ett prisförslag.

Jag behöver inredningshjälp!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför skall du ta inredningshjälp?

Att skapa ett hem som du trivs i tar både tid och energi. Ett intresse av inredning underlättar, men trots det kan det vara knepigt att få ihop helheten och känna sig riktigt nöjd. Efter ett eller flera felköp börjar det dessutom bli en kostsam historia.
Att anlita någon som kan hjälpa dig med att plocka ut kulörer och hjälpa dig med helheten i inredningen – utifrån dina behov och förväntningar eller att få möjlighet att bolla dina idéer med någon med stor erfarenhet är värt det i slutändan.

  • Du sparar tid och energi.
  • Du slipper felköp.
  • Du blir mer nöjd.
  • Du får nya idéer.
  • Du sparar pengar.

Kostnadsfri inredningshjälp

För kostnadsfri inredningshjälp rekommenderar jag dig att spana in bloggen här på sajten och min YouTube-kanal. Där delar jag med mig av kunskap och inspiration om färg och inredning.