Hjälp oss med helheten – vi ska göra en större renovering/bygga nytt hus! Med tjänsten färgsättning nyproduktion och renovering hjälper jag er att skapa en helhet som känns harmonisk och balanserad.

Färgsättning nyproduktion och renovering är en tjänst som jag rekommenderar dig som skall bygga nytt hus eller planerar en större renovering när man själv inte har tid eller lust att botanisera mer än nödvändigt bland alla de olika alternativ som finns. Jag hjälper er att ta fram ett kurerat urval att ta ställning till, innan jag knyter ihop helheten och levererar en komplett färgsättning.

I färgsättningen utgår jag givetvis från de förutsättningar som finns i form av möbler och inredningsdetaljer som skall flytta med till nya boendet.
Färgsättningen anpassas utifrån de eventuella alternativ och leverantörer ni har att utgå ifrån via er husleverantör.

Jag hjälper er att undvika felköp och att spara på er tid och energi. Jag hjälper er att bli superdupernöjda med slutresultatet.

Denna tjänst fungerar bra såväl online som i verkligheten. Nu kan du få färgsättningshjälp oavsett vart du bor! Online-möten sker via Zoom.


Hur ser upplägget ut?

Efter anmälan om intresse av att anlita mig till hjälp med kulör- och materialval återkommer jag med förslag på lämpligt upplägg beroende på hur långt ni kommit i processen och projektets storlek. I samband med detta får du också ett prisförslag.

Prisexempel fr. 29 995 kr ink moms för ett helt hus (ca 140 kvm)

Vid uppstart av projektet ses vi online på Zoom (ca 30-60 minuter) för en genomgång. Inför vårt uppstartsmöte får ni tillgång till ett frågeformulär som jag önskar få i retur innan arbetet påbörjas. Beroende på beläggning och hur pass snabbt jag får tillgång till materialprover rekommenderar jag dig att räkna på ca 6-8 veckor innan komplett leverans av färgsättning. Exakt tidsplan, leverans och pris stämmer vi av innan uppdraget påbörjas då detta är beroende på hur långt ni kommit i processen. 

Möte sker online via Zoom.

Betalning sker via faktura med betalningsvillkor 10 dagar. En handpenning på 50% betalas efter uppstartsmöte, innan färgsättningen påbörjas och resterande belopp faktureras när uppdraget är slutfört.


Vad ingår i inredningstjänsten Färgsättning nyproduktion och renovering?

I tjänsten ingår framtagning av specifika kulör- och materialval utifrån det uppstartsmöte vi haft online. Uppdraget innefattar även en avstämning online efter att du tittat igenom det första förslaget. Därefter gör jag ev. justeringar och levererar en komplett färgsättning.
För mer info kring vad som ingår – hör av dig till mig. Då får ni ett förslag på lämpligt upplägg för just er och era behov.

Med mina 20 års erfarenhet av inredning och färgsättning i synnerhet kan du känna dig trygg i att förslaget jag tar fram till er kommer att skapa en känsla av harmoni, balans och välmående. Alla förslag tas fram med stor vikt på era behov, förutsättningar och ett hållbart slutresultat.


Ja, jag är intresserad av tjänsten Färgsättning nyproduktion och renovering!

Fyll i formuläret nedan vid intresse av tjänsten “Färgsättning nyproduktion och renovering”. Jag återkommer till dig med lämpligt upplägg och prisförslag utifrån dina förutsättningar.

Har du ytterligare frågor kan du skriva dessa i meddelanderutan nedan eller maila mig på info@hildurblad.se . Ange i ämnesraden vilken tjänst du är intresserad av

    Kryssa i det alternativ som stämmer bäst. Ange i meddelanderutan nedan om det är något ytterligare du vill att jag ska veta.
  • Berätta lite om ert projekt, hur tidsplanen ser ut och hur långt ni kommit i processen.