REFERENSER

Sagt om att jobba med Hildur

Kulörrådgivning och inredningshjälp

Färgsättning på plats

“Jag är så tacksam att vi anlitade dig, så proffsig o kunnig. Du kunde direkt känna av vilka färger jag tycker om. Så häftigt att se dig jobba med färgproverna ihop med de materialval vi gjort. Hur du tog bort och la till färger tills hela paletten blev helt perfekt! Hela besöket kändes också som en utbildning för mig, eftersom du förklarade och gav tips och idéer. Vi är supernöjda. Några av färgerna hade vi aldrig vågat välja eller ens tänkt att kombinera. Men alla färger är så fina ihop. Vi rekommenderar dig varmt till våra vänner!”

Åsa Bramby, färgsättning på plats

Kulörrådgivning online

“Vi visste inte vart vi skulle börja när det kom till kulörer och framförallt inte kring neutraler. Efter din hjälp känner vi oss upprymda. Vi fick tips på många färger som vi inte hade “hittat” själva men som vi kan se passar väldigt fint in i en helhet. Min fru har varit lite reserverad inför att ta hjälp – tror du inte att vi kan provmåla lite och hitta färger vi gillar? Men efter mötet tyckte hon det var väl värt tid och pengar och var glad för att jag pushat för att ta hjälp :-)”

Familjen i Sollentuna, kulörrådgivning online

Kulörrådgivning online

“Jag hittade Hildur på nätet och föll för hennes pigga energi och tydliga kommunikation. Att jobba med Hildur var fantastiskt! Bra på att lyssna, inkännande, kunnig och proffsig förmåga att förklara, förmedla och inspirera.”

Nöjd inspirerad kund och hängivet fan, kulörrådgivning online

Kulör- och inredningshjälp online

“Åh att det ska vara så svårt att få känslan att det hänger ihop. Vi visste vilken känsla vi ville ha i respektive rum men våra idéer spretade åt flera håll och vi kunde inte se hur vi skulle kunna få ihop det till en helhet. Efter Hildurs hjälp känner vi en fantastiskt skön känsla av – där satt den. Ger oss ett lugn i själen. Hildur har varit ett fantastiskt stöd i våra inrednings- och färgfunderingar. Vi har anlitat Hildur till flera projekt och varje gång har vi fått samma fina service. Hon är snabb att förstå vad vi vill ha hjälp med och bilda sig en uppfattning om projektets målbild. Hildur är superduktig på att lyssna på vad vi som kund vill och har stöttat och utmanat oss i våra tankar för att få ihop det till en helhet. Lugn och aktiv på samma gång. Sist men inte minst, otroligt professionell. Tusen tack!”

Familjen Linnet, Sigtuna rådgivning online

Färgsättning på plats

“Vi var väldigt vilsna kring färgval efter att vi renoverat vårt kök. Vi behövde professionell hjälp. Vi har fått värdefull hjälp med färgval utifrån våra förutsättningar. Att anlita Hildur var mycket bra. Hon tog sig tid och lyssnade samtidigt som hon vägledde oss vilket var vårt behov.”

Bo och Carita, färgsättning på plats

Färgsättning nybyggnation

Kulör- och materialval nybyggnation

“Vi ville verkligen att det skulle bli bra i vårt nya hus men det kändes utmanande att få ihop helheten. Vi var rädda att vi skulle falla för alla impulser om vad vi tyckte var snyggt i olika rum men att det sedan inte skulle kännas som en helhet och skapa ett behagligt hem. Efter Hildurs hjälp känner vi ett stort lugn. Vi var otroligt stökiga som kunder och gjorde processen utdragen och kom med nya frågor. Hildur var alltid proffsig och otroligt kunnig i sitt bemötande och med vad hon föreslog. Vi är mycket nöjda!”

 

Toppstugan Österlid

 

Kulör- och materialval nybyggnation

“Vi har i nuvarande hus valt fina tapeter och annat men inte kunnat sy ihop helheten. Varje objekt i sig var fint men ihop med vissa andra detaljer så tar de ut varandra eller passar inte riktigt ihop. Hildur gjorde ett imponerande arbete och proffsighet. Kunnig och lyhörd och bra på att förklara. När vi gav feedback så kom olika alternativa lösningar. Hon lägger mycket tid på att hitta rätt genom att besöka kökstillverkare, färgaffärer kakelförsäljare etc. Hildur är lyhörd och inspirerande.”


 Familjen Wikström

Föreläsningar

Föreläsning branschdagar

“Hildur föreläste för våra medlemmar under våra årliga branschdagar. En mycket bra föreläsning om hur färger påverkar vår försäljning. Hildur presenterade detta på ett mycket intressant och nytt sätt. Lätt att förstå oavsett vilken position man har i företaget.”


Johan Sjöstedt, Styrelseordförande i PUFF, Ägare VD Happynest Interior AB

Föreläsning mässa för allmänheten

“Hildur Blad har varit med som en av våra nyckeltalare och experter på Compass Fairs Bomässor under 2023 för att prata om färgval. Föreläsningarna har varit välbesökta och uppskattade av våra besökare. Hildur har härlig energi och stort kunnande. Presentationerna var inte bara inspirerande utan besökarna gick också därifrån med mer kunskap om färg och konkreta tips!


Ann Åfeldt, projektledare och marknadsansvarig Compass Fairs AB

Föreläsning mässa för yrkesverksamma inom inredningsbranschen

“Hildur pratar färglära på ett fängslande och inspirerande sätt och sprider kunskap till Formex många besökare.”


Catarina Öhlund, operativ projektledare Formex

Företag

En hållbar färgpalett

Förarbete: En hållbar färgpalett

Till grund för arbetet med att skapa en hållbar färgpalett hämtades inspiration från naturen där närmsta NCS-kulör identifierades för att hitta kulörtoner att arbeta med.

“Hildur Blad har framgångsrikt bidragit till flera viktiga projekt hos Lundbergs Möbler genom åren, inklusive utformning av mässmontrar, fotografering och senast utvecklingen av en hållbar färgpalett. 

Det som framför allt imponerar är Hildurs förmåga att förstå företagets vision och strävan efter hållbarhet. Genom att tillsammans med oss definiera vad ordet ‘Hållbarhet’ står för, och därmed använda naturens färger som grund, har Hildur inte bara skapat estetiskt tilltalande kulörer utan också bidragit till att vi kan erbjuda bordslösningar som står över tid. 

Hildur besitter god kompetens för att anpassa uppgifter till företagets värderingar, varumärke och produkter. 

Sammantaget är Hildur en kreativ och pålitlig samarbetspartner. Jag rekommenderar henne varmt för hennes professionella och engagerade arbete.”

 

Helen Berntsson, Marknadschef Lundbergs Möbler AB

Koncept för mässa, showroom och onlinemöten

Mässmonter Stockholm Furniture Fair 2023

Stockholm Furniture Fair 2023. Läs Monterdeklarationen här och hur produkter och material har återanvänts, återbrukats och rekonditionerats inför och efter mässan.

“Vi anlitade Hildur för hjälp med mässmonter, layout och färgsättning samt produktpresentation. Vi fick hjälp att skapa ett monterkoncept som attraherade, överraskade samt var tydligt och enkelt för besökare, både live och i våra digitala kanaler. Vi kan ta detta koncept vidare i andra utställningar och digitala möten under året som kommer. 

 

Att arbeta med Hildur är mycket bra. Vi får genomarbetade och konkreta idéer och förslag. Hon är alltid påläst om oss som kund och vår målsättning med projekten. Vi kommer med all säkerhet fortsätta anlita Hildur i framtida marknadsprojekt för att utveckla och förstärka vår affärsidé samt varumärke. Vi kan starkt rekommendera Hildur som en värdefull samarbetspartner.”

 

Peter Reit, Delägare Lundbergs Möbler AB

 

Kulörkoncept produkt

“Vi anlitade Hildur för att ta fram en ny färgkollektion inspirerad av vår nordiska natur för vår produkt Träullit Akustik (främst avsett för innertak). Vi fick hjälp att ta fram kulörer som kan användas i rummet utan att ta för mycket plats. Resultatet blev klockrent med vackra färger. Hildur tog även fram beskrivande texter för varje kulör vilket har gett kollektionen det lilla extra. Kollektionen har tagits emot väldigt bra hos arkitekterna. 

Att arbeta med Hildur var enkelt. Hon är professionell och rakt på sak och levererade från dag ett.”


Erik Rääf, VD Träullit AB

Omslagsbild katalog för “Den nordiska färgkollektionen”. Läs mer om uppdraget här.