MEDIA

Hildur i media

Den här sidan vill fyllas på med fler poddavsnitt, panelsamtal, livesändningar på YouTube, radiointervjuer eller vad det nu kan vara. Hör av dig!

Podcasts

Webbinar

Spela video om Om att färgsätta hållbart - hållbara färgval

Hållbar färgsättning

Lundbergs Möbler bjöd in mig till ett lunchwebbinar där vi pratade hållbar färgsättning. Vad är hållbara färgval och finns det ens?

Vill du bjuda in mig? Jag pratar främst om strategisk färgsättning, hållbara färgval, färgens påverkan och hur färg kan användas för att få människor, varumärken och företag att växa. Sedan 2006 har jag bloggat och jag pratar gärna om min resa som digital entreprenör och att driva företag online. Kontakta mig på info@hildurblad.se om du tror att din målgrupp har glädje av att lyssna till mig.