Strategisk färgsättning till offentlig miljö

Färgsättning offentlig miljö - strategisk färgsättning - hildurblad.se

Vill ni ha hjälp att välja färger och material?

Har du ett kontor, skola, trygghetsboende, restaurang eller annan fastighet eller offentlig miljö som skall byggas eller renoveras? Då vill jag gärna hjälpa till!

Färgen är det första du uppfattar. Med färg kan du skapa känslor och kommunicera budskap – utan ett endaste ord. Färgen är därför ett av de mest kraftfulla verktygen när det gäller inredning.

Att välja kulörer och material till en offentlig miljö där det är många människor med olika behov som skall samsas ställer höga krav på de val som görs för att resultatet skall främja hur lokalen används, få personal och besökare att må bra och signalera rätt känsla och budskap kring vad ni som företag vill stå för och dessutom hålla över en lång tid.

Oavsett om det är en färgsättning av ett konferensrum eller en hel byggnad finns jag till er hjälp! Det är inte dyrare att måla en kulör på väggarna än att måla vitt. Men effekten blir desto större. Använd det kraftfulla inredningsverktyget färg klokt och ni kommer att märka resultat.

Undvik det klassiska misstaget...

Snälla, gör inte misstaget att tro att ni själva löser färgsättningen. Och det säger jag inte bara för att jag vill få ett uppdrag. Nej, det är för att jag verkligen vill att ni och de som tillbringar tid i lokalerna ska få nyttja färgens fulla potential. Jag har så många gånger mötts av helt nyinredda och  omgjorda miljöer där resultatet är grått, svart och vitt på grund av att alternativen är alldeles för många och man känner sig osäker på vad som egentligen blir bra. Jag har inget emot svart, vitt eller grått – om det skett med en tanke bakom vad dessa färger skall tillföra miljön. Men, jag tycker att både vi människor och miljöerna i sig förtjänar mer än så. Med rätt kulör på rätt plats och hur vi kombinerar färger kan vi skapa miljöer som främjar människan, de aktiviteter som skall utföras och dessutom kan vi ta fram det bästa av lokalens förutsättningar. Jag vill gärna hjälpa er att använda färgen strategiskt och medvetet. 

Hildur Blad - färgsättare

Nästa steg...

Hör av dig om ni ska måla om, renovera, flytta eller bygga nytt! Jag vill gärna få möjlighet att berätta om hur jag kan hjälpa just er!

Ni ger mig målbilden och hur lokalerna ska användas eller så hjälper jag er att formulera slutresultatet. Därefter tolkar jag detta i färger och färgkombinationer och skapar en färgsättning som både fungerar och kommunicerar. Detta oavsett om vi börjar helt från början eller om vi har ett antal förutsättningar att utgå ifrån. 

Ring mig på 0708-353 805 eller maila mig på hildur@projectwhy.se för mer information och förslag på upplägg och offert. 

 

Prisexempel

Färgsättning från 4995 kr ex moms per utrymme.
Milersättning 50 kr/mil tillkommer vid resor över totalt 10 mil (utgår från Tibro)
För mer omfattande uppdrag diskuterar vi gemensamt upplägg och pris.