Det är inte ofta det händer, förutom under tulpansäsong förstås, som jag köper hem snittblommor. Hade glömt hur trevligt det är med färska blommor på köksbordet.
Läs mer på min Family Living-blogg.
Foto: Hildur Blad
Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare, föreläsare och utbildare.
Lanserar Färgboken: en guide till medvetna kulörval i hemmet, 3 september 2024.
Du når mig på:
info@hildurblad.se
Det är inte ofta det händer, förutom under tulpansäsong förstås, som jag köper hem snittblommor. Hade glömt hur trevligt det är med färska blommor på köksbordet.
Läs mer på min Family Living-blogg.
Foto: Hildur Blad
Input your search keywords and press Enter.
4 comments
va med att ändra samhällets syn på våldtäkter;
http://www.veckorevyn.com/skrivpa/index.xml?getnames
Visst är det härligt med färska snittblommor.
Kul att köpa bara någon snittblomma med lite grönt till och ha råd att göra det var och varannan vecka.
Stora krysantemum t ex Anastasia är min favorit för de håller i 2-3 veckor.
Jag försöker så ofta som möjligt ha snittblomor. Mindre på vintern av ngn anledning. vet inte varför.
Och det är vackert:)
Ha en fin kväll.
Kram Lallis
Sånt borde man unna sig mycket oftare. Det är jättefint och ger en trevlig känsla. Men ingenting kan skaffar själv.