Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv
Så inreder du med grått och beige - (några av) mina bästa tips - fixaodona.se
Kalla gråa toner som vi sett så mycket av de senaste åren.

Vi har under en lång tid sett mycket av de kalla, gråa tonerna i inredningen. Men, nu börjar det bli ändring på den saken. Allt fler känner sig sugna på en varmare färgskala med mer beige och bruna toner.

När en ny färgskala är på ingång märker jag det direkt – för då dyker det nämligen upp en massa frågor i min mailbox, på Instagram, YouTube eller här på bloggen. 

Så inreder du med grått och beige - (några av) mina bästa tips - fixaodona.se
Att addera till brunt och beige till de gråa tonerna skapar en varmare känsla.

Frågeställningen jag får allra oftast just nu är hur man ska tänka om man är sugen på att plocka in mer av de beige och bruna tonerna men redan har mycket av den gråa färgskalan hemma.

Grått och beige – vanligaste frågorna

 • Passar grått och beige ihop?
 • Vad är viktigt att tänka på ifall man skall kombinera grått och beige?
 • Vilka accentfärger passar med grått och beige?

De här frågorna besvarar jag i mitt senaste YouTube-klipp!
Hoppas tipsen kommer till användning! Gillar du klippet så får du väldigt gärna tumma upp det. Och är det något annat på temat inredning och färgsättning du vill att jag skall ta upp på kanalen framöver så får du gärna skriva en kommentar i anslutning till klippet, eller här på bloggen.

Total
39
Shares
8 comments
 1. Hej!

  Vill gärna ha dina nyhetsbrev och vill gärna få tips om hur man får till en bra greige :-)

  Tack!

  Hälsningar

  1. Hej!
   Jag skulle gärna vilja ha nyhetsbrev, precis renoverat huset och vill få in en snygg mix med beige ihop med allt det gråa. :)

   Allt gott

   1. Hej Emina! Om du inte redan anmält dig till mitt nyhetsbrev eller laddat ner min guide till greige och beige kan du göra det i blogginlägget här ovan. Laddar du ner guiden är du automatiskt anmäld till mitt nyhetsbrev som skickas lite då och då.

    Ha det fint!

 2. Hej!
  Önskar tips på vilka olika grå nyanser som passar ihop med den greniga färgen wached Linen från Jotun .
  Bra video om hur man tänker om bas/ komplement /accent färger!

 3. Hejsan. När du pratar om fördelning av färger. (Basfärger, komplement och accent) ingår svart och vit som färger inom det? Jag har precis köpt en beigegrå soffa i en varm ton och målat om väggarna i en greige, men har möbler i såväl vitt som svart, är det till antalet för många färger för att uppnå balans?

 4. Bra video om hur man kombinerar grått och beige! Vad jag undrar är hur man tänker i en lägenhet, dvs bör alla rum ha samma färg (eller nyans av samma färg) eller kan man ha grå vägg i ett rum och beige i nästa och ändå få ihop harmonin?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.