Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Bloggen (grundad 2006 då vid namn fixa&dona) är en plats där jag samlar kunskap och inspiration om inredning med extra fokus på färgens roll i inredningen. Jag delar även med mig av mina tankar kring livet och entreprenörsskap.

Bloggens syfte

Syftet med bloggen är att skapa en plats fylld med kunskap och inspiration där alla som vill lära sig mer om att skapa ett hem och vardag som får dig att må bra kan komma för att lära sig något. Jag vill att bloggen skall bli din go-to place när du letar efter kunskap om inredning och att inreda med färg.

Kommentarer på bloggen

I huvudsak ser jag kommentarsfälten som en plats där du och jag kan interagera tillsammans och där bloggens följare också kan hjälpa och inspirera varandra.

Snälla kommentarer ger mig energi och kommentarer med konstruktiv kritik är välkomna. Jag undanbeder mig dock elaka kommentarer och personangrepp mot mig eller någon annan. Sådana kommentarer kommer att raderas. Jag tar även bort kommentarer som enbart är där för att annonsera någon annans tjänster. Jag kan även komma att blocka kommentarer/personer som tidigare har publicerat spam eller hotfulla kommentarer.

Samarbeten/sponsrade inlägg

Samarbeten med företag som passar varumärkets profil och ger ett mervärde till den som följer bloggen är av intresse.
Jag kommer enbart att samarbeta med företag som jag personligen gillar och vars produkter/tjänster jag själv använder redan idag eller skulle vilja använda.
I de fall jag fått ersättning för inlägget på något sätt är detta tydligt uppmärkt med “sponsrat inlägg”. Detta för att det ska vara lätt att särskilja ordinarie bloggmaterial från det som är sponsrat på något sätt.

Är du intresserad av någon form av samarbete? Skicka mig ett mail på info@hildurblad.se så fortsätter vi diskussionen kring upplägg och prisbild där.

Annonslänkar

Annonslänkar, även kallat affiliatelänkar eller adlinks innebär att ifall du klickar på en annonslänk och köper något så får jag en del av försäljningen i provision. Detta är ett sätt att finansiera arbetet med bloggen men är inte något som påverkar vilka produkter jag väljer att lyfta fram. I de fall det rör sig om affiliate-länkar kommer detta framgå tydligt.

Pressutskick

Jag tar emot produktprover från företag för att kunna testa och recensera, men det är viktigt att produkten är relevant till innehållet på bloggen och är av nytta för bloggläsaren.

Jag garanterar inte exponering på hildurblad.se när jag tar emot produktprover. Jag väljer när och om jag vill skriva om dessa. Jag lyfter enbart de produkter jag gillar och kan stå för och är till värde för bloggläsaren. Detta sker kostnadsfritt.

Vill du skicka produktprov – kontakta mig för postadress. Maila då info@hildurblad.se