Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv

Idag dunsade det till i postlådan igen. Nu kom de svartvita förstoringarna jag beställt från Korthuset. Dom blev jättebra. Nu måste jag inhandla ramar och passpartouer, sen ska dom äntligen upp på väggen. Kul!

Total
0
Shares
5 comments
  1. Ja visst är det härligt med svartvita bilder! Älskar svartvitt, det blir sån stil på det. Nu har jag ju sett att resultatet blev bra, så snart blir det några fler beställningar. Sen är det ju inte så dyrt heller, så då är det ju inga problem att byta foto i ramarna när man känner för förnyelse. Nice!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.