Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

102134-223
Mönstret Grove Garden ur kollektionen Tara från Osborne&Little är en favorit hos mig som ni redan vet. Tidigare har jag visat er den gröna varianten. Men det finns fler… Här kommer alla färgställningar av Grove Garden. Kanske nån som faller Dig i smaken?

Foto: Privat 

Total
0
Shares
14 comments
 1. Alla är ju väldigt vackra. Några kompisar till oss har köpt den längst ner till höger och ska tapetsera med den i en halloch trappuppgång. Det ska bli spännande att se hur det blir.

 2. …du valde ju den superfina “Hanna-tapeten”, bra och kul val, det blir ju hur bra som helst, längtar efter att få se bilder snart…som sagt var, jag gillar ju den svarta, som jag bara VILL HA!!!kram

 3. Emma: Min favorit förutom den svarta är den i mittenraden till höger.
  Mariakoden: Den gröna är ju bara fööör snygg! Hos nån annan… :-( Här hemma händer det grejor. Ledig!? Vad är det? Känns som om jag inte suttit ner på flera veckor, det går verkligen i ett. Men torsdag-måndag har jag min första semester. Och enda också för den delen. Längtar… och då ska vi bort en sväng. Bort från renoveringskaoset. Det känns nödvändigt. Kram på dej!
  Kix: Åh, det låter ju superduper! Häftigt!
  Malin: Ja, den svarta är riktigt snygg. Gillar man bara mönstret så finns det nog en färgställning för de flesta.
  pia: Snart kommer fler bilder, idag har det hänt grejor. Hanna-tapeten fick bra betyg, även från min kära mor. :-) Lycka till med övertalningen så du får sätta upp din efterlängtade tapet!
  TiniTott: Jag gillar också den mest… förutom den gröna då förstås. :-D

 4. Visst är de så snygga!! MEn jag skulle vilja se någon som har hela tapeten uppsatt, någon som har det? :)
  /Sabina

 5. Ska seröct ha dom där tapeterna i mitt rum!!!! (turkås) om dom är för dyra för pappa så får jag dra in veckopengarna om så behövs hehe :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.