Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Några av er gissade mycket riktigt att ränderna skulle bli gröna. Och att det målas i lillebrors rum. Nu har jag blandat tre olika nyanser av grönt. Två av kulörerna är uppmålade i nuläget, och det ser lovande ut. Imorgon hinner jag förhoppningsvis fortsätta målningen av ränderna. Men ska ju jobba också… När man som jag gör, jobbar i färgaffär, kan man roa sig med att blanda till egna kulörer om man vill. Så i lördags blandade jag den gröna ni ser på bilden, som fick det passande namnet fixa&dona grön. :-D

Foto: Privat

Total
0
Shares
16 comments
 1. Tjena, tjena!

  Kul att höra att du också ska gå kursen, dig känner jag ju nästan… :)

  Och hemma är du lika flitig som vanligt ser jag, oj, vad ni får mycket gjort. Heja, heja!

 2. Oj vad fin den var den gröna:) Så tråkigt att inte slangen funka.. Säger till om jag ser någon i svart elelr grått, letar nämligen själv med:)

  Kram Mia

 3. Hallå!

  Vilken snygg färg!

  Tror du att man kan köpa fixaådonafärg i min stad;)

  ?

  jag skulle behöva måla en vägg i sonens rum…..han har vitt å det är BÅRING!!!!!!!

  Måla på!

  Kram!

 4. Jättesnygg grön. Får man fråga vad man behöver för siffror för att kunna beställa sådan färg i färghandeln?

 5. Hej! Såg tidigare i vår att du beställde hårprodukter från lookfantastic.com. Har funderat på att göra det själv men är lite feg. Tänkte att jag kanske kan få lite tips från dig. Är det någon tull-avgift och ungefär hur mycket brukar man få betala i tull när man beställer därifrån?

  Tack för en bra blogg med mycket inspiration och tips!

 6. Hej

  Titta gärna in på min blogg och var med i min tävling. Gör gärna lite reklam för den i din egen blogg om du känner för det

  Kram jenny

 7. Proforma: Ja, den gröna är en riktig favorit. :-D

  Martina: Mmmm… känns ju lite roligare när man får namnge kulörerna själv. :-)

  saravillfara: Jajemänsan, jag är med på kursen. Och idag kör den igång. Spännande! Du tycker det händer mycket hemma hos oss… Tänk hur olika man kan se på saken. Jag tycker knappt jag gör nåt, fast kikar jag i backspegeln så imponeras jag faktiskt över mig själv ibland. Hur hinner/orkar jag??? Med ett heltidsjobb och mer därtill som dessutom ska hinnas med. Men är det roligt så känns det inte jobbigt. :-)

  mia: Ja, hojta gärna till om du hinnar en grå eller svart slang. Eller kommer på nån annan lösning på "problemet".

  mariakoden: Bara vitt blir faktiskt liiiite boring, precis som du säger. Men ska du inte ta och måla lite roliga ränder då? Har hittat en perfekt färgkombination med turkos, limegrönt och svart som jag är lite sugen på att måla nånstans. Eller är det nåt som passar i sonens rum??? Kraaaam på dig!

  dahlarna: Bild kommer såfort jag målat färdigt! Men tar ju sin lilla tid eftersom jag kommer hem från jobbet alldeles för nära inpå läggdags för sonen. Färgen måste hinna torka och vädras ut ordentligt innan han ska sova.

  Sandra/Vit design: Tycker jag med! :-D

  annah: Om du handlar i en Nordsjö-butik så kan du få exakt samma kulör. Det du du behöver veta är att det är en Inova Silkematt, bas WO. Receptet gäller 1 liter. Brytpastorna är:

  CX 70

  EN 1,5

  MN 3

  Annars är närmsta NCS-kulör S1050-G60Y eller s1050-G70Y Min fixa&dona grön befinner sig nånstans däremellan.

  Sofia: Jaaa… Grönt ÄR skönt!

  Maria: Ja, det gäller ju att hålla fast vid den röda(eller gröna kanske vore mer passande) tråden! ;-)

  Malin: Nej, det är inga tullavgifter. Bara att beställa. Du ser den totala summan när du kommer till "kassan". Jättenkelt och smidigt. Och snabb leverans!

  Jenny: Kanske det! ;-)

  Malin Inspiration&Design: Tack! Och detsamma. :-)

  Angelica: Ja, i många bemärkelser är det ett riktigt drömjobb. :-D Men man vill ju utvecklas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.