Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


När jag var i Kalmar för några veckor sedan blev det en sväng in till godisaffären. Lördag som det var. :-) I den här familjen inhandlas det nämligen bara godis på lördagar och ingen annan dag. Tror nästan jag ser fram emot det lika mycket som barnen. Godis = helg! :-)
I alla fall… åter till godisaffären i Kalmar. Där såg jag något som jag aldrig sett tidigare. Godiset var sorterat efter färg. En sektion röda godisar, en sektion gröna godisar, en sektion gula godisar osv. En färggkoordinerad godisaffär! Det var en fröjd för ögat!!! Igår gjorde jag min egen lilla färgkoordinerade godisskål. I mina favoritfärger. Jag gillar!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
15 comments
 1. Vilken ku idé! Det har fattat hur de ska vara, uppenbarligen. Men vad finns det för lila godis, jag som älskar lila? Sådana där violskum, kanske? Ha det gott och hoppas Du har kul med projektet! :)

 2. Vilken ku idé! Det har fattat hur de ska vara, uppenbarligen. Men vad finns det för lila godis, jag som älskar lila? Sådana där violskum, kanske? Ha det gott och hoppas Du har kul med projektet! :)

 3. Mariakoden: Jag har faktiskt inte ätit de där flaskorna tidigare. Men de var jättegoda… så dom kommer hamna i godispåsen fler gånger. :-)

  Annah: Jag har också mina pocket-böcker sorterade i färg. Betydligt lugnare för ögat.

  Tess: :-)

  InneoUte-Malin: Japp, det var verkligen "stylish". :-)

  Zizzie: Jo, det klart. Chocklad kanske inte blir så spännande för ögat. Men gott dock! :-)

  Annika: Det är inte mängden som är det viktiga. Hellre få godisar och njuta av smaken… Men jodå, det blev några godisar till. I andra färger. ;-)

  pethra: Det har faktiskt kommit lila godis som jag inte lagt märke till tidigare… Såg nån Zoo-godis men i lila utförande. Har inte smakat dock. Det har varit en rolig vecka med projektet. Nu är det bara att fortsätta vidare med nästa veckas tema. Men lite pirrigt är det allt inför morgondagen. :-)

 4. Hej! Vet du var jag kan köpa en lite större, billigare men inte för dålig kvalité, ryamatta? Bor i Stockholm! Hälsn Marina

 5. -det gillar jag!…när jag var liten la jag godiset i fina glasburkar med tyghättor på och fina snören runt….sen låg de där och såg vackra ut ett antal månader och när jag tröttnat på"dekorationerna" fick min kusin till sist lov att äta de (då gamla hårda) godisråttorna…hihi

 6. Hej Hildur!

  Ja du, nu är spänningen olidlig!!! Hur länge ska man behöva vänta egentligen??? Det har iaf dykt upp något på Indiskas hemsida nu. Hur kul som helst detta!!!

  Ha det gott, så hörs vi igen!

  Kraaam Hanna

 7. Ja, det är verkligen jätteroligt att få se allas bidrag! Alla har sin alldeles egen stil. Jag gillar ditt bidrag – vackra färger. Ha en fin vecka, du med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.