Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Snart är arbetsveckan slut. Lördagen kvar att jobba. Därefter blir det fotograferande av veckans tema Green House. Jag längtar! Dagarna är verkligen fullspäckade. Det gäller att planera väl för att hinna med allt som jag måste och vill.
I måndags skyltade vi om i entrén på jobbet. Tyckte det var dags för “vårskyltning”. Det vill säga något färggladare än tidigare. Två spånskivor inhandlades och grundmålades. Därefter skruvades de ihop med vinkeljärn på baksidan. Sedan tapetserade jag med två olika tapeter. Jag gillar ju att mixa mönster! Den randiga tapeten kommer ur kollektionen Stripes&Plains från Intrade. Och den blommiga tapeten finns i den helt nya kollektionen De Luxe från Fiona.

Idag var en synnerligen trevlig dag på jobbet! En kund kom in med en tårta till oss fyra som jobbar i butiken eftersom han var så otroligt nöjd med servicen vi givit honom. Att vi alltid är så glada och hjälpsamma. Och extra roligt är att det var ett av mina hembesök. Sån uppskattning kan man leva på ett bra tag!

Trevlig helg till er alla!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
9 comments
 1. Smaskigt med tårta och vad fin skylning.

  Det är såå kul med tapeter.

  … Jag var inne på nordsjö igår och skulle lämna tillbaks lite tapetprover (som jag visat en kund) och kom hem med massor av tapeter och färgburkar och…ja jag är lite impulsiv…men egentligen har jag velat göra om hemma jättelänge…hm

 2. Jättesnygg entré, där skulle man gärna slå sej ner!=) Lite uppskattning är ju aldrig fel och tårta me. mums!!! Ha en skön Lördag, kramar emmsan

 3. heeej!!! Hur är läget?

  Vad tror du om en ljusslinga i renhornet med små lampor i….?

  Alltså du har verkligen ett kreativt å kul jobb!! I min stad har de tydligen sökt folk till en liknande färgbutik, det hade jag missat…annars tror jag nog att jag kastat in en ansökan!!!!

  Ta det lugnt emellanåt bara…..;)

  Hoppas du har en skön helg! Vi hörs!

  kram!!!!

 4. heeej!!! Hur är läget?

  Vad tror du om en ljusslinga i renhornet med små lampor i….?

  Alltså du har verkligen ett kreativt å kul jobb!! I min stad har de tydligen sökt folk till en liknande färgbutik, det hade jag missat…annars tror jag nog att jag kastat in en ansökan!!!!

  Ta det lugnt emellanåt bara…..;)

  Hoppas du har en skön helg! Vi hörs!

  kram!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.