Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Jag är ständigt på jakt efter “nya” färgkombinationer. Som kan inspirera mig till att tänka nytt när det gäller att kombinera kulörer med varandra. Det kan vara både det ena och det andra som fångar mitt intresse. Men just nu gläds jag nog mest åt alla de scarfes/sjalar som finns i butikerna och som bjuder på många härliga och ibland oväntade färgkombinationer. Ljusblå, marinblå, turkos och mintgrön. Skogsgrön, mossgrön och limegrön. Ceriserosa, gammalrosa och variationer av lila. Härliga kulörer som inspirerar mig till att tänka nytt! Och som är till stor användning när jag hjälper mina kunder med invändiga färgsättningar.
Vad inspirerar dig när du väljer kulörer och färgkombinationer i ditt hem?

Trevlig helg till er alla!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
8 comments
 1. Andre blogger inspirerer meg! Blant annet din :) Jeg elsker måten du setter sammen sorte grønne og hvite farger på for eksempel, og har store planer om å få til det samme på tapetveggen min i stuen, bare jeg klarer å velge riktig tapet.. er jo så mye å velge mellom!!

  Interiørblader kan også være inspirerende.. Og mamma har et helt rom fullt av forskjellige stoffer, så der kan jeg tilbringe mye tid og finne mange freshe kombinasjoner :)

 2. Olika sorters bilder: textila, digitala, pappers, etc. De fungerar både som inspiration men även som en sorts testytor som visar vilka färger som verkligen fungerar ihop.

  Jag menar att det är enklare att titta på en bild med olika former och element och se vilka färger som verkligen fungerar ihop. Små fyrkantiga papperslappar i olika färger som man får titta på i färgaffärer ger inte alltid samma effekt just när man ska välja färgerna… Däremot är dom bra när man väl beställer färgerna.

 3. Härligt med färg, tycker man inspireras överallt, tv, bloggar och av allt som finns omkring mej! Härligt:)Ha det bra, kram emmsan

 4. det måste nog vara kläder. fast jag lägger märke till brytningarna i naturen, och om det är helt naturligt så kan de ju aldrig bli fel :) jättefin och bra blogg!

 5. Åååh jättehärlig blogg, verkligen! Jag älskar inredning, färg, mönster, att matcha osv.
  Tyget på den första bilden var hur härligt som helst! Vart ifrån?
  Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.