Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Teak kombinerat med turkost eller petrol tycker jag är en underbar mix. De framhäver båda det bästa hos varandra. Tapeten på bilden kommer ur kollektionen Identity från Midbec.

Nu tar jag paus nån dag eller två. Nästa gång jag kommer tillbaka är för att meddela er adressen till min nya blogg. *spännande* För nu är det nämligen dags för fixa&dona-bloggen att flytta till kanal5.se. Det har varit ett par spännande och roliga veckor för min del sedan jag vann tävlingen “Jakten på Sveriges härligaste inredningsblogg“. Och nu är det snart dags för er att få se vad som kommer att vara mitt nya tillhåll i fortsättningen. Jag stortrivs redan med min nya blogg! Och jag hoppas att även ni, mina kära besökare kommer att känna er som hemma. Och förhoppningsvis kan jag även i fortsättningen bjuda er på inspiration, praktiska tips och såklart en hel del färg.
Vi ses snart igen… och då får ni adressen till min nya blogg!

Foto: Midbec

Total
0
Shares
11 comments
  1. Funderar på Boråstapeters Garden, den grå med magnoliablommor till mitt kök. Just nu lutar det åt en "feg"-fondvägg men vad tror du om tre väggar, blir det för mycket??

  2. Den tapeten är verkligen suverän! Kan dock tänka mig att man tröttnar framåt vintern….men det gör ju inget när man är en fena på att tapetsera som du! :) Kram Therese

  3. Riktigt härlig tapet! Ska bli spännande att se din nya blogg, hoppas den är lika bra och inspirerande som denna. Ha det gott!

  4. Men din blogg finns ju redan på Kanal 5 och du har ju redan börjat skriva där! Varför måste du vänta två dagar för att meddela det här?

    Jag hänger dock med till din nya blogg redan nu:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.