Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


För ett och ett halvt år sedan lanserade Lisa Bengtsson mönstret Svärmor som tapet . Vilket blev både omtalat och eftertraktat. I juni släpps mönstret Svärmor även som tyg, i samarbete med Mairo. Tyget kommer att finnas både som metervara, löpare, kuddar och rullgardin.

Pressbilder Lisa Bengtsson & Mairo

Total
0
Shares
7 comments
 1. Alla singelgrabbar se hit! Min dejtingsidan växer storartat nu, över 500 unikabesökare per dag och sidan har bara funnits i en vecka. Den vimmlar av tjejer som väntar på den rätte. Men killarna börjar sina ut. Kom förbi och marknadsför dig själv eller ngn polare som är singel och vill hitta den rätte bloggtjejen. Jag garanterar napp!

 2. Svärmor är ett helt underbart mönster, kul med kuddar och rullgardiner! Hennes tapet familjen, som hos gjorde som sitt ex jobb, är också en stor favorit hos mig!

  Lisa är en grym tjej :)

  Trevlig helg!

  Sofie

 3. hejhej!

  jag är nyfiken på va du har för utbildning? är själv hemskt intr av att måla, tapetsera, inreda mm.. vänner och familj frågar ofta mig om råd när det gäller färgsättning mm.. När Colorex kom till Skövde var jag på intervju hos dom men när man inte har någon dokumenterad erfarenhet så verkar man inte komma så långt…

  Madelen, Skövde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.