Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Håller fortfarande på och fixar på uteplatsen. (Utemöblerna är färdigmålade. Dynor kvar att sy.) Det är mycket på schemat för tillfället, så tiden till att fixa är mycket begränsad. Men maken gjorde ett ryck och har i princip målat allt. Härligt! Tidigare har jag inte varit alls förtjust i att sitta på vår inglasade uteplats. Men nu känns det som att det kommer att bli riktigt bra. Vit färg gör stooor skillnad! Nu är det bara oljning av golvet kvar. Svart såklart. ;-) Därefter är det äntligen dags att inreda uterummet. Det allra roligaste kvar! :-) Häromdagen besökte jag Plantagen en sväng för att se om de hade något roligt som kunde passa på vår uteplats. Vid detta tillfälle inhandlades dock inget till uteplatsen. Däremot köpte jag en lampa med solcellsbelysning. Enkel, stilren och med ett alldeles underbart ljus när mörkret fallit. Har ett kommande projekt i trädgården. Det får dock vänta tills jag är färdig med uteplatsen. Men när jag startar nästa projekt kommer denna solcellslampa passa perfekt! :-D

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
11 comments
 1. Härmed har du en ny penumerant! =) Förresten du har inte en tjej singelkompis över?

  Alla mina kompisar har lagt ut sig på min sida som kontaktannonskillar. Alla är vi snygga, singlar som letar efter den rätte bloggtjejen. Kika förbi o se om du hittar den rätte:P

  kram

 2. Hej!

  Skickade ett mail till dig.. men du svarar inte på alla mail? -en fråga ? Hur har ni råd med alla projekt? måste kosta en hel del pengar att hela tiden måla om och tapetsera och köpa nya saker som passar in i nya färgen på väggarna.

  Är bara nyfiken då jag är ensamstående och får verkligen vända på pengarna om jag ska fixa något extra hemma.

  Mvh Anneli

 3. Daniel: Kul med en ny prenumerant! Välkommen!

  Anneli: Hej på dej! Har inte sett nåt mail från dig… Men har tyvärr inte alltid tid att svara på alla de mail som jag får. Även om jag verkligen skulle vilja!!! Ang. kostnader. För det första… vi är två i hushållet som jobbar heltid. Dessutom är jag är grymt ekonomisk. :-) Köper egentligen inte särskilt mycket till vårt hem. (Men med ett presentkort från Indiska på 5000 kr som jag fick till tävlingen på Kanal5 har det blivit en hel del inköp till hemmet på senaste tiden. Men då "gratis".) Och genom att hålla mig till samma färgskala i hela huset, även när jag gör om så kan jag återanvända alla mina saker och flytta runt dom i huset. Praktiskt!

  Och vad det gäller färg och tapeter… Jag jobbar ju i en färgaffär och har goda kontakter både gällande färg- och tapetleverantörer. Så det brukar inte bli så kostsamt.

  Men skulle jag vara ensamstående och inte jobba i färgaffär så skulle jag säkerligen också få vända på pengarna för att kunna fixa hemma. Hoppas du blev lite klokare!

  Annelie: Ja den är riktigt fin. Tror den kommer göra sig bra ute i trädgården. :-)

  Perlan: Visst är den härlig! Finns på Rusta också, men till priset av 149 kr istället för 99 kr som den kostade på Plantagen. Hoppas du med får en toppenhelg!

 4. Hur ser lampan ut? Sticker man ner den i marken eller är den på fot? Eller ska den hängas upp?

  Hittar inte som liknar den på Rustas hemsida.

 5. Hej! Jag skulle också vilja ha svartoljat golv ute, men blir det inte för varmt på högsommaren? Mvh Jenny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.