Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv


2009 närmar sig sitt slut. Endast några timmar återstår innan vi kliver in i 2010. Ni som följt min blogg ett tag vet att jag bloggat hos kanal5 den senaste tiden. Vilket har varit både roligt och givande. Men oavsett hur roliga saker och ting än är gäller det också att inse att allt har sin tid. Att man måste prioritera vad som är viktigt i livet. Saker förändras och omprioriteringar måste göras om jag ska göra något mer än att jobba. I mitten av november började jag på ett nytt jobb som jag både vill och måste satsa på till 110% om jag ska ha framgång. Dessutom har jag startat nya samarbeten i mitt företag vilket gör att jag helt enkelt inte har tid att uppdatera bloggen såpass frekvent som jag känner att jag vill göra. Därför har jag beslutat mig för att flytta hem, till min alldeles egna fixa&dona-blogg där allting började för lite mer än tre år sedan. Där jag inte har några krav (vilka de allra flesta ställs av mig själv) på hur ofta jag ska uppdatera.
Nu är det dags för fixa&dona – Second Edition. Ingen skulle bli gladare än jag om ni, mina kära bloggläsare även i fortsättningen vill följa min blogg. Nu tycker jag vi kliver in ett härligt och inspirerande 2010! För blogga… det tänker jag trots allt fortsätta med.

Total
0
Shares
17 comments
 1. SJÄLVKLART följer jag med tillbaka till din tidigare blogg :-) Lycka till med allt du tar för dig nu 2010 och framåt – gott nytt år! Kram Jenny

 2. God Forstättning på det nya året tjugohundratio!
  Kommer naturligtvis gladeligen följa dig oavsett vart du bloggar, ser fram emot ännu ett år fyllt av inspiration:D

 3. Inspirera mera: Bloggandet ger mig så otroligt mycket så det ger jag inte upp i första taget. Dock måste jag prioritera för att hinna med jobb och familj.
  Nilla: Ja, det känns faktiskt riktigt bra att flytta hem igen. Invant och tryggt!
  Annelie: Vad glad jag blir över att höra att du flyttar med mig. Utan läsare blir det inte så roligt att blogga. ;-)
  Malin: Tack! :-D
  Jaana: Mmm… det känns riktigt bra att vara tillbaka där allting började. Men det har varit ett äventyr min tid hos kanal5, ingenting jag ångrar.
  Jenny: Tack för att du flyttar med mig. Och tack för dina lyckönskningar. Det kommer bli ett år fyllt av utmaningar.
  johanna: Åh så fint sagt! Tack! :-)
  Anna: Tack för att du flyttar med!
  Vicke: Jag hoppas kunna bjuda på inspiration i fortsättningen, mer än det varit denna hektiska höst.
  Linas inredning: Ja visst har det blivit fint här på fixa&dona-bloggen. :-) Kul att få sitta och trixa lite, även om det tar lite tid att få det som man vill.
  Jenny: Tack! :-)

 4. Med risk för att låta som en stalker… I will follow you – where ever you go! Kul att du fortsätter och inte lägger ner bloggandet. Önskar dig allt gott inför det nya året!

  /Marie

 5. Välkommen tillbaka!
  Ja, sluta inte blogga helt. Du ger mig massor av inspiration till stordåd här hemma. Alla mina idéer inte lika välkomna av alla men det blir bra tillslut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.