Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Jag har snöat in på tryck med tänkvärda citat. Det finns verkligen ett stort utbud! En ny favorit på temat tänkvärda citat kommer från Keep Calm Gallery. Orden är sagda av Samuel Beckett som var Nobelpristagare 1969.

Tack för tipset WoopsieDaisy!

Foto: Keep Calm Gallery

Total
0
Shares
6 comments
  1. Har en fråga, har 2 bloggar om inredning som jag brukar kika på för inspiration,du och inspiration & design. Försöker hitta en tapet som jag sett på någon av era bloggar, vit botten och med blommor i rosa, turkost och gult tror jag det var också, Om du vet vilken jag menar så får du gärna höra av dig:)
    MVH Marielle

  2. Hej, hej!

    Jag gillar att kika in här hos dig så därför har jag gett dig utmärkelsen Beautiful Blogger Award :)

    Det är en kul idé för att uppmärksamma sina favoritbloggar och sprida lite glädje. Kika in hos mig om du vill och se mer vad det innebär.

  3. Fina ord! Och tänkvärda, man blir lätt modfälld när saker inte går precis som man tänkt sig – men det är bara på't igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.