Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Jag har “snöat in” på idéer gällande förvaring av tidningar och böcker. På sätt att skapa en förvaring som är både snygg och praktisk. Mitt plötsligt uppkomna fokus på böcker har säkert att göra med att jag återigen kommit igång med läsningen. Nu ökar min samling med pocketböcker och jag behöver lösa förvaringen på nåt sätt. Just nu lutar det dock åt den klassiska Stringhyllan som är och har varit en favorit sedan länge.
Idén med en platsbyggd sittbänk och bokhylla är både snygg och praktisk. En idé som går att anpassa och använda i de flesta utrymmen och då inte enbart som bokförvaring. I en hall skulle det passa med en sittbänk med förvaring av vantar, mössor och annat som behöver finnas nära till hands.

Foto: LivingEtc

Total
0
Shares
1 comment
  1. Hej, så fin bänk, tänkte bygga en liknande och blev kär i ditt tyg till dynan. VAr har du köpt tyget alternativt dynan? Snälla, hör av dig! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.