Gamla utemöbler har ofta härliga former. Och med hjälp av några lager färg kan dom bli som nya. Lämpliga produkter och tillvägagångssätt finner du här och här. Förra året målade jag mina gamla utemöbler som numera huserar ute i trädgården. Hur jag gick tillväga kan du läsa om här och resultatet av målningen ser du här.
Och på tal om utemöbler. Jag är på jakt efter nya möbler till vår inglasade uteplats. Dock funderar jag på att överge de traditionella utemöblerna och istället använda mer traditionella “inne-möbler”. Tror bestämt Blocket ska få sig ett besök. Ett gammalt furubord som målas i en härlig kulör skulle nog kunna göra sig bra där ute. Både praktiskt och snyggt.

Foto: Elle Interiör

Total
0
Shares
1 comment
  1. Var kan jag få tag i sådana fina färgglada stolar
    Jag behöver 2 st
    tex mintgrön & ceriserosa
    Vänligen
    Monika, Ekerö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.