Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Nu är jag hemkommen från några inspirerande dagar i Stockholm där inredning blandats med möten med både gamla och nya bekantskaper. Härligt! Trendtemat för höstens upplaga av Formex är Happy. En alldeles, alldeles underbart tema om ni frågar mig! Redan när jag närmade mig ingången till mässan var det svårt att låta bli att dra på smilbanden. Det pirrade sådär förväntansfullt i magen som bara färg- och mönstermixar kan få det att göra på mig. Lycka!


När vi anlände till pressfrukosten i torsdags morse, jag och Little Miss Fix It, gick vi den rosa mattan fram mot utställningsytan Happy Dining – meet&eat där frukosten skulle äga rum. Vid slutet av mattan möttes vi av denna underbara vy. En mix av färger, mönster, material och stilar. Utställningen var skapad av duon Jarmo Toivanen och Elin Wallén från Creativeforce. Deras vision var att skapa en ombonad mötesplats som känns som hemma, med härligt glada och lite galna inslag. En miljö som inspirerar till nya möten och spännande samtal. Happy, happy, happy. Ja, jag blev verkligen glad av att se och tillbringa tid i denna miljö. De har verkligen lyckats! Vad tycker du?
Alla som närvarade vid pressfrukosten möttes av ett paket på sin plats. Härlig idé! För vem blir inte glad när man helt ovetande överraskas med ett paket? Avslutningsvis på pressfrukosten pratade författarinnan Martina Haag på ett personligt och underhållande vis på temat Happy. Så med ett stort leende i ansiktet lämnade vi pressfrukosten och efterföljande bloggträff där vi bland annat fick en pratstund med skaparna bakom Happy Dining-utställningen och begav oss mot entrétorgsutställningen Happy Home som sammanställts av Jan Rundgren. Så kommer du hit snart igen så bjuder jag på ytterligare en rapport från Formex, då på temat Happy Home.

Foto: Hildur Blad
Och där jag själv figurerar på bild så är det LittleMissFixIt som står bakom kameran.

Total
0
Shares
5 comments
  1. Emma: Visst blir man glad!
    Materielltjej: Härligt att du uppskattar min uppdatering från mässan och fick fler uppslag till dina projekt.
    Sara: Där kom du på mig… ;-) Skämt åsido. Rätt ska vara rätt! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.