Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv

Ibland känns det bara 100% rätt. Med Hello Industry känns det just så! Ett riktigt lyckopiller! Lekfullt. Färgglatt. Precis som jag vill ha det. Åhh… Vill ha! Jag vill ha allt!!! Bakom varumärket Hello Industry finns Jonas Wagell. Han var även den som låg bakom formgivningen av Designbaren och VIP-loungen på Möbelmässan i februari. Miljöer som gav mig riktiga lyckokänslor! Men det är inte bara det som ryms under varumärket Hello Industry som faller mig i smaken. Även allt det andra han gjort, bland annat åt Mitab och Bergaform får mitt hjärta att klappa lite extra hårt. Jag gillar… till 100%.Pressbilder: Jonas Wagell

Total
0
Shares
3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.