Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Åh vilka underbara färgkombinationer! Gröna och blåa toner mixat med gult. Jag föll pladask omedelbart när jag såg denna bild. Tror bestämt jag ska försöka “sälja in” dessa färger hos äldsta sonen. ;-) Han behöver några färgklickar till allt det svartvita som huserar i hans rum idag. Sen hittade jag en annan inspirationsbild jag sparat ner sedan tidigare. Samma färgskala – men den här gången på hår. Galet snyggt!

Foto: Living Etc (frisyr-bilden kommer jag tyvärr inte ihåg källan till)

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.