Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Jag drömmer ständigt om att flytta. Till ett hus med helt andra förutsättningar än det ganska ocharmiga 60-tals hus vi bor i idag. Turligt nog visade sig vårt allra första husköp för åtta år sedan vara ett väldigt praktiskt hus med bra läge. Men jag kan verkligen inte släppa tanken på att flytta. Tyvärr är det dåligt med hus i Tibro som faller mig i smaken. Dvs. hus från början av 1900-talet eller “skokartonger”. Jag vill se något nytt. Sätta igång med nya projekt. Och med en make som precis skolat om sig till snickare så finns ju helt plötsligt förutsättningarna att ro iland ett lite större renoveringsprojekt. Nu gäller det att få med övriga familjen på noterna. De är tyvärr inte riktigt lika lättövertalade. Men flyttar världens bästa grannar i 7:an med så skulle jag få med mig familjen utan problem. :-) Jag fortsätter med att kika på Hemnet och drömma mig bort. Bjuder på bilder från en Prästgård som är till salu just nu, inte alltför långt ifrån Tibro. Stora ytor. Trägolv. Rum i fil. Dubbeldörrar. Öppen spis. Stor trädgård. Trappa mitt i huset. Ja här fanns mycket som får mitt inredningshjärta att klappa lite extra hårt och den ena bilden efter den andra att poppa upp i mitt huvud. Där skulle jag kunna trivas. Och så även resten av familjen.
Nu ska jag bädda ner mig i hotellsängen här i Göteborg. Imorgon eftermiddag styr jag åter bilen hem mot Tibro. Tills dess käre make vore det bra om du kunde kika på den här länken. Och förbereda dig lite. ;-) Skämt åsido. Drömma skadar ju aldrig! Vad drömmer du om?

Foto: Fastighetsbyrån.se/Hemnet

Total
0
Shares
12 comments
 1. Jag letar också alltid efter det ultimata boendet på hemnet, och med ultimat så menar jag i behov av renovering! Dock är vi inte ens helt klara med pågående renovering och har inte hunnit bo i nuvarande lägenhet så länge heller.. men jag drömmer vidare ändå :)

  Förresten så kan du vinna grafisk konst på min blogg just nu! bara så du vet! :)

  kram /iris

 2. Ser jättefint ut, vilken potential! :-)

  Åh, jag drömmer om att bygga nytt utifrån våra behov men skräms ibland av alla de miljoner man måste lägga ut… Men vem vet, vi står i alla fall i tomtkö. :-)

 3. Hej!
  Vilket härligt hus, så billigt! man skulle bo på landet och inte i Stockholm. Man får mycket mer för pengarna, slå till genast, du får övertala man och barn.

  Mvh Anneli

 4. Känner helt klart igen mig. Vi byggde nytt 2007 och jag längtar redan efter att flytta till ett gammalt hus med massor med charm. Jag tillhör nog dom som gillar förändring, men dock inte min man, det kan man i och för sig också förstå. Lycka till med dina planer. Ha en trevlig helg. MVH Sara – Shopselected

 5. Oh vilket underbart hus. Ibland funderar jag själv på att flytta tillbaka till Tibro-trakterna där jag är uppvuxen och har mina föräldrar. Och den där prästgården ser precis ut som ett drömhus. Men oh, vad stort. Och tänk vad jobbigt att städa. Eller skotta. Det är så jag tänker för att inte längta för mycket : )
  Och så trivs jag faktiskt riktigt bra i vår sekelskiftesvåning i storstan.

  Hildur svarar: Håller med dig där! Tänker man på hur mycket det är att städa och skotta och inte minst värma upp så blir det lite lättare att bo kvar i sitt väldigt praktiska hus! Kul att ha pengar till nåt annat än att bara bo. Sekelskiftesvåning i storstan är ju god tvåa på min lista. Men när barnen flyttat hemifrån om sisådär 15 år så blir det storstan. Har förvarnat maken så han vet vad han har att vänta sig. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.