Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Trädgårdssäsongen närmar sig med stormsteg. Snart är det dags att ta tag i gräsmatta och rabatter som legat gömda under snö i vad som känns som en evighet. Därefter kommer målningen. Själv kommer jag ligga lågt med trädgårdsfixande och målande utomhus detta år. Men jag samlar inspiration för fullt inför nästa sommar då det är dags att ta tag i vår nya trädgård, dränering och altanbygge.
Jag föll som en fura när jag såg de nya inspirationsbilderna från Alcro. Gillar skarpt uteplatsen som byggts mitt ute i trädgården och laserats med svartpigmenterad Altan Lasyrfärg. Inspirerande!

Foto: Alcro/Jonas Ingerstedt

Total
0
Shares
3 comments
  1. Åh så himla kul att följa ert projekt. Detta är det roligaste..När folk renoverar i massor och man får se resultatet. Det är förstås inte lika kul att stå i kaoset när det är som värst. Men efteråt är det ju kul.

    Så måste jag ju tipsa om en ny webshop(min)..
    http://www.jtp-design.se

    Kram jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.