Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Många av oss gillar Kivi-lyktorna från Iittala. Så även jag! Min samling består utav ett 10-tal olika kulörer som jag gärna blandar med varandra. Hur de olika kombinationerna ser ut beror ofta på säsong. Hos mixat&fixat hittade jag ett videoklipp där du får tips&trix om hur man kan blanda de olika färgerna för rätta balansen.

Total
0
Shares
3 comments
  1. Haha, vad lustigt att jag köpte tre nya lyktor häromdagen som jag packade upp till kvällens middag! En fullcolour och två brilliance, äger ännu ingen midtone.. gillar nog inte dovheten riktigt, men man kan ju samla i evighet så det kankse ger sig :) Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.