Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

I funkishuset blir det pasteller som får stå för färgklickarna. Kan inte påminna mig om att jag någonsin tidigare inrett med pasteller, men jag tycker det känns som det passar vårt funkishus med en lite mjukare färgskala än den jag inrett med tidigare. Istället för svart, vitt, starka kulörer och stora kontraster satsar jag på en mjuk gråskala mixat med vitt som kombineras med pasteller. Plockade ut ett gäng favoritkulörer som alla har ungefär samma svarthet och kulörthet vilket ger en behaglig känsla. Isglass förgyller numera en del av vår hall. Ljuvligt!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
4 comments
  1. Jag är själv lite inne på grått och pasteller nu, gärna lite smutsiga pasteller :) Isglassfärgen var jättefin!

    kram /iris

  2. Grådis har vi fastnat för hemma. Provmålat i köket och vi kommer definitivt att löpa linan ut. Grådis it it! (För oss blir det matchat med bl.a. gult.)

    1. Hejsan! Grådis är superfin. Har målat den på en vägg i barnens rum. Det är dessutom kulören som fått äran att hamna på våra element. Eller rättare sagt, ska hamna på våra element. Har inte riktigt hunnit till “finliret” ännu. Men snart så… I slutet av veckan borde elementen fått sig ett, eller två lager färg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.