Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Jag kommer inte ens ihåg när jag ägnade mig åt nån form av pyssel eller DIY senast. Men nu är det äntligen dags! Igår hade jag och min 5-åring vägarna förbi SlöjdDetaljer och passade då på att inhandla träkulor i olika storlekar, läderband och svart färg. Nu ska här pysslas!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
6 comments
  1. Jag tok gillar din blogg, och det här pysslet passar mig o mitt svart vita hem perfekt!!

    MVH Petra

  2. Det är så himla roligt att skapa, kul när lusten faller på! Ser fram emot resultatet :-) själv är jag lite inne på att göra mig lite tavlor, får se vad det blir av det!
    Ha en trevlig kväll!

  3. Åh va kul! Minns att jag oxå fastnade för de där handtagen när jag såg dem hos dig senast och nu – klart att det är sååå jag ska höra i sovrummet där det för tillfället är olika knoppar på garderoberna… Ser fram emot att få se färdigt resultat :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.