Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Arkiv

Eco Almost White är en ny kollektion med ljusa, nästan vita tapeter som namnet antyder. Puder, ljus sand och skimrande grått. En kollektion för den som gillar modern och stram inredning men samtidigt tilltalas av den romantiska stilen.

Sedan jag slutade inom färg- och tapetbranschen för lite mer än två år sedan och istället jobbar med inredning till offentlig miljö tittar jag med ett helt annat intresse på vilka möbler och accessoarer stylisten väljer att plocka in i produkt- och inspirationsbilder. Och med ett växande nyfikenhet för hur man bygger varumärken och vilka signaler man sänder ut genom olika val blir det ännu intressantare att “hobby-analysera” bilderna för att se om den skriftliga beskrivningen av de nya tapetkollektionerna avspeglas i bilderna.
Nåväl, inspirationsbilderna till kollektionen Eco Almost White innehåller flera möbler och inredningsaccessoarer som finns på min önskelista. Borden Tray från Hay, lampan UnFold och hyllsystemed Stacked från Muuto. *gillar*Pressbilder: Eco tapeter

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.