Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Japp, det är bara att erkänna. Jag har trillat dit rejält på ljust och fräscht. Svart, vitt och grått men mer och mer vitt för var dag som går. Vad är det som händer? Det krispigt vita… kanske beror det på avsaknaden av snö?! I vilket fall, ovanstående bild hämtad från IKEAs Livet Hemma-blogg påminner väldigt mycket om mitt nya lilla hörn i vardagsrummet där jag och datorn huserar. Ska försöka hinna knäppa nån bild i helgen när jag är hemma samtidigt som dagsljuset behagar visa sig så får ni se min blogg- och jobbplats. Dock blir jag påmind om att det är dags att inhandla lite blommor. Inte en enda hyacint har kommit innanför dörren än så länge.

Foto: IKEA Livet Hemma/Nina Broberg

Total
0
Shares
2 comments
  1. Jag får nog också ta och köpa några hyacinter. Har tänkt på det flera gånger men att gå från tanke till handling går inte alltid så smidigt :)

    kram /iris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.