Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Vårt projekt i källaren går sakta men säkert framåt. Vid senaste rapporten hade det gamla golvet rivtis ut. I veckan rev maken ut skivorna som täckte väggarna och idag har även panelen förpassats till historien. Kvar är innertaket som ska rivas innan uppbyggnaden kan påbörjas. Nu ska jag fundera vidare på hur vi ska göra med det nya innertaket och med alla rör och ev. infälld belysning.Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
3 comments
  1. Snyggt! Vi håller på med samma projekt i vår hall. Synd bara att vi nu måste vänta 10 dagar på att på våra tapeter levererande.. :-S Men vill man ha fint får man lida pin, eller hur det nu var man sa!

  2. Väcker gamla minnen. Älskar allt som är gammalt. Det blir unikt på något sätt. Här finns inga raka hörn. Själv bor jag i ett gammalt 1800-tals båtsmantosp. Det mesta är vitt och trä. Ett himla pysslande så fort något ska göras. Så en del bra saker på en annan blogg också när det gäller inredning. I och för sig var det mycket humor och musik också, men det fanns en hel del kul och vackert där. Tror den hette emmerzon.tjejnet.se. Inte helt säker. Men där fanns mycket vackert. Ett tips när ni kommit lite längre. Själv är det tak, målning och el som står påmin lista. Man blir aldrig klar. Suck!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.