Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv

Servisen Mademoiselle Oiseau av Lovisa Burfitt bildar tillsammans med teckningar, ett inspirationsrum och handmålade kakelugnar och spegelramar en utställning på Rörstrands museum i Lidköping. I början av november slog utställningen upp sina portar (öppen till och med den 26 februari) och jag hade planerat in ett besök. Så blev inte fallet. Men nu har jag äntligen varit där och tittat. Det fanns några teckningar som ännu inte var märkta med en röd prick, men själv var jag på jakt efter en mugg och det fick jag minsann med mig hem.Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.