Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Varje år fotograferas grabbarna i hockeylaget en och en, men även hela laget tillsammans. Nu har jag tre fina bilder av sonen vid 7, 8 och 9 års ålder och det är så roligt att se skillnaderna mellan varje bild, hur han vuxit och blivit en riktig hockeykille. Tyvärr har bilderna hamnat i en låda och orsaken till detta är att fotografierna var i färg. Jag fick dom inte riktigt att passa på nån vägg här hemma. Men… för ett tag sedan fick jag ett infall och tog med mig bilderna till ett tryckeri och bad att få dom kopierade i svartvitt på ett blankt fotopapper. Resultatet blev över förväntan! Därefter var det dags att inhandla svarta tavelramar och vit passepartout. Jag vet inte om ni visste om det, men jag blev glatt överraskad när jag på Gallerix blev informerad om att de även hade vita passepartouter med svart kant. Ingen tvekan, det skulle jag ha! Jag gillar verkligen kontrasten som blev mellan fotot och passepartouten. Det är detaljerna som gör skillnaden!Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
6 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.