Välkommen!


fixa&dona är en blogg om inredning. Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

fixa&dona-bloggen drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: hildur@hildurblad.se

Följ fixa&dona
Follow

INSTAGRAM
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/3/0/hildurblad.se/httpd.www/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 245
Arkiv

Krocken mellan shabby chic och den mer avskalade industritrenden har resulterat i en ny tapetkollektion från Boråstapeter. Tapeterna har patinerade mönster, stiliserade blommor och dämpade färgställningar med allt från ljusa pasteller till mörkt grå. Spetsmönster och skavt vitt matchas med råa material som betong och metall.

Tro det eller ej… Nu är bårderna tillbaka. I Vintage-kollektionen hittar du fyra olika bårder, perfekta att dela av väggen, sätta upp runt dörren eller fönstret eller varför inte utmed golvlisten. Förutom bårderna hittar du nio tapetmönster i olika färgställningar och tre digitala mönster i den nya kollektionen som lanseras den 22 februari.


Pressbilder: Boråstapeter

Total
0
Shares
8 comments
 1. är lite allergisk mot bårder! de fanns överallt på 90-talet när jag växte upp… men som en inramning kan jag tänka mig att det faktiskt kan bli snyggt. men absolut inte 10cm ner på väggen från taket eller på mitten… ;)

 2. Hello, Night Hawk! ;-)
  BT kan ju försöka att introducera bårder i de svenska hemmen igen men enligt mig: no thanks!
  Tack för tipset på min blogg- är det så att man ska få nån slags “invitaion” när man anmält sig?…
  En fråga till dig: Du har ju gått en kurs i Sketchup- tyckte du att denvar bra?
  Jag har programmet men är självlärd så det tar lite tid ibland, något jag inte har så gott av…
  Kram

  1. Hej själv nattuggla! Ja du, jag har svårt att tro att det hamnar nån bård på väggarna här hemma. Men på rätt plats så känns det faktiskt lite roligt att bårderna är på ingång igen.
   För mig tog det nån dag eller två innan jag fick min inbjudan efter att jag anmält mitt intresse. Så vänta lite så får du nog snart ett mail med uppgifter.
   SketchUp-utbildningen var bra, men tyvärr har jag inte övat så mycket som jag borde så jag har glömt av det mesta. Suck! Men är sugen på att gå 2-dagars kursen igen… :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.