Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Nu var det längesedan det hände något i källaren, i rummet som så småningom ska bli vårt sovrum. Vi har tagit det lugnt med renoverandet senaste tiden. Istället laddar vi för allt som ska klaras av under våren och sommaren. I början av april är hockeysäsongen slut och då har vi betydligt mer tid till att renovera vidare i vårt kära funkishus. Sedan förra rapporten har gipsskivorna kommit på plats i taket och idag inhandlades stålreglar till väggarna. Dock måste vi invänta rörmokaren för att flytta på elementet innan maken kan jobba vidare och regla upp nya innerväggar. Så snart han är färdig är det min tur att greppa spackelspaden och gå över både väggar och tak. Längtar!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
3 comments
 1. Hej!
  Skulle du vilja prova ett enkelt och roligt jobb?
  Sälja Oriflame – kosmetik, hudvård, dofter, kroppsvård och mycket mer? Det finns något för alla – unga som gamla, män som kvinnor! Säg till om du vill ha mer information, har lite erbjudanden du kan få ta del av om du vill bli säljare för Oriflame!

  Kontakta mig via bloggen eller på min mail: sannasuomelaa@hotmail.com

  Du kan även vara kund hos Oriflame när du handlar via mig eller registrerar dig själv

  Du kan även välja att vara kund hos Oriflame
  / Sanna Suomela Distriktschef Oriflame Eskilstuna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.