Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Min kära String-hylla har äntligen kommit upp i vårt funkishus efter att ha stått och samlat damm i nästan ett år. Men efter att svärmors flipperspel fått flytta hem igen fanns äntligen en liten “väggsnutt” ledig i vårt vardagsrum. Dock har jag väldigt svårt för öppen förvaring eftersom jag lätt tycker det känns oroligt för ögat. För att komma runt problemet utan att gå miste om funktion så har jag enbart använt mig av olika typer av förvaringar i den vita färgskalan. Både snyggt och praktiskt! Idag gav jag mig ut på jakt efter pärmar och boxar i vitt men det var skralt utbud måste jag säga. Nån som har tips på vita pärmar som inte känns så kontors-aktiga eller plastiga? Boxar hittade jag, men de kändes så traditionella… Jag vill hitta nåt snyggt, praktiskt, med en liten twist och dessutom får det inte kosta multum. Svår nöt att knäcka kanske? Tips mottages gärna. Annars får jag väl ta fram en egen förvaringsserie a´la fixa&dona som förhoppningsvis kan tilltala fler än mig.Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
17 comments
 1. Jättesnyggt!
  Funderar själv på om jag ska köpa en vanlig string eller en pocket, för mina framtida födelsedagspengar… :)
  Snygga tidskriftsamlare, ser lite mer eleganta ut än Ikeas! Vore kul att veta varifrån de kommer!

  1. Hej Kattis,
   Satsa på en Stringhylla, du kommer inte att ångra dig. De går ju att använda i så många sammanhang allteftersom behoven förändras.
   Tro det eller ej, tidskriftssamlarna i metall kommer faktiskt från IKEA och deras nya förvaringsserie Kvissle.

 2. Man borde ju kunna köpa vanliga kontorspärmar och vitt tyg(lite kraftigare) att limma på antingen bara tygryggen eller över hela pärmen. Borde ju kunna gå att spänna fast kanten på tyget över pärmkanten så man kan limma på insidan med textillim. och kanske spraylim på utsidan av pärmen. Har inte testat detta, men borde gå om du inte kan hitta några vita pärmar.

  1. Hej Matilda,
   Tack så mycket för ett bra tips. Dock ska jag jaga vidare lite till innan jag lägger tiden på att fixa en egen variant. Hinner liksom inte pyssla något just nu…

 3. Kan inte komma på att jag sett några snygga vita, de med tygklädd rygg brukar ju vara smutsiga redan i butik… Men det finns ju pärmar klädda i virrvarrtyg. Dom är sjukt fina, I tell you. Jag vet inte om det är Esselte, men de finns då på min helt vanliga (visserligen fantastiska) bokhandel.

  1. Hej Frida,
   Ja, det var det jag hade för mig. För jag har nämligen köpt vita enkla pärmar där tidigare. Men nu fanns det inte några, varken i Skövde eller i Göteborg. Men jag får fortsätta hålla ögonen öppna. Men tack för tipset!

 4. Hej vad fint du gjort!! Jag har just beställt en string hylla! Jag tänkte köpa vita Agrippa pärmar tycker de är snyggare än de med tyg. Sen ska jag kika på tidskriftsamlarna som du har – tror det blir super.

  1. Jaa, Agrippa-pärmarna blir nog superfina. Tack för tipset. :) Tidskriftssamlarna är jag fortfarande väldigt nöjd med – de står kvar i min Stringhylla fortfarande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.