Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Ja, om det var någon som inbillade sig att jag var klar med renoveringen av vårt blivande sovrum i källaren så kan ni sluta med det omedelbart. Jag körde liksom fast redan på rören. Insåg att jag var tvungen att skrapa bort gipset som var surrat runt rören och det har onekligen tagit sin tid. Nu har jag fått bort det mesta och håller på att slipa rören metallrena. Sen ska jag spaymåla dom med rostskyddande grundfärg och därefter ska den vita sprayburken fram. Ja, de där rören ställde onekligen till det. Massa onödiga skarvar i gipsskivorna i tak och väggar och dessutom kommer det inte bli helt enkelt att komma åt och spackla, slipa och måla. Men, men… nu ska det göras ordentligt och då får det helt enkelt ta sin tid.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
4 comments
  1. Ja men jisses… lika bra att det är bra gjort! Tänk att ångra sig när man lägger sig där och ska sova första kvällen! Nää.. gör det i er takt.. jag väntar med spänning!

    1. Hallå! Jo, jag hade gärna byggt in dom och det var också planen från början. Men tyvärr går de en bit nedanför fönstret och i och med att takhöjden bara är drygt 2 meter så känns det som om en “låda”/inbyggnad skulle ta alldeles för mycket ljus och bli för klumpig, i synnerhet vid fönstret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.