Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Tro det eller ej. Ett halvår senare är sovrummet i källaren äntligen helt klart och redo för inflyttning. Ja, man kan ju inte direkt påstå att det gått undan med detta projekt. Men hockeysäsong, en massa jobb och totalrenovering av svärmors radhus kom liksom emellan. Men nu är vi i mål med detta projekt. Till och med de ventilerade golvlisterna är på plats, enligt konstens alla regler.
(Vill du följa projektet från start hittar du det här). Får jag säga det själv så är jag och maken ett perfekt renoverings-team och kompletterar varandra perfekt med våra intressen och kunskaper. Och en berömmande klapp på axeln tycker jag allt vi är värda.
Att gå nerför trappan till den i övrigt orenoverade källaren och sedan stiga in i vårt helt nyrenoverade sovrum är som att hamna i en helt annat värld. Tänk bara hur det såg ut här inne tidigare. Med tanke på före-bilderna så finns det hopp om att resten av källaren kan bli minst lika bra.
Tapetvalet är lite galet och egentligen väldigt olikt mig. Men ibland får man sina infall och jag ångrar mig inte en sekund. Tapeten kombinerad med den helt underbara heltäckningsmattan känns som en toppenkombination för att tillföra en varm känsla i ett källarrum!
Nu längtar jag efter att börja inreda och att flytta ner i källaren. Nästa vecka så…Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
13 comments
 1. Ser fantastiskt ut! Du har verkligen ett öga för tapeter! Ska bli spännande att se när alla möbler är på plats. :)

  kram /iris

 2. Åh så fint! Ni är galet duktiga :)
  Otroligt roligt att få hänga med från start till mål ska du veta. TACK för att du delar med dig.

 3. Hej!
  Ville bara säga att du är en enorm inspirationskälla för mig, har följt dig några år och nu när vi snart flyttar in i vårt nya hus är det hit jag går för att få tips, idéer, inspiration och kunskap om tapeter, renovering och annat. :) ert sovrum blev verkligen läckert, inte mitt val av tapet egentligen men ju mer jag kollar på den desto snyggare blir den. Förstår att du är såld på den! Ska bli kul att se hur ni inreder!

 4. Oj vilket mysigt rum! Det är nästan så att det räcker med hängmattor och rummet är komplett :).

  Jag är avis på er som par som kompletterar varandra så bra vad gäller renovering. Vilken tillgång! Det hade jag och min sambo aldrig vågat oss på.

 5. Hej Hildur! Tack för fin inspiration och många renoveringstips! jag ligger själv i startgroparna för en större källarrenovering och har isolerade vattenrör längs väggarna precis som du. Ser att ni plockat bort isoleringen helt och hållet, hur tänkte ni då? funkar det bra? för- och nackdelar? Det blev ju tveklöst mycket snyggare! /Mvh Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.