Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

I köket har jag satt upp två hyllor som vardera är en bit över två meter långa och sträcker sig från vägg till vägg. Till hyllplanen har jag använt mig av björkplywood som jag inhandlade på brädgården och fick hjälp med att såga till i önskad storlek. Som konsoller valde jag enklast möjliga från IKEA.
Denna förvaringslösning kallar jag helt sonika för “frukosthyllan”  eftersom det är här jag ställt glasburkar med div. flingor och müsli, underlägg, små skålar, burkar med te och kaffe och annat smått och gott som jag vill ha nära köksbordet.

De av er som följer mig på Instagram har kunnat se när jag var på brädgården och inhandlade björkplywood och även en glimt av resultatet. Vill du se mer “bakom kulisserna” är det bara att söka på fixaodona på Instagram så hittar du mig.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
7 comments
  1. Ert hus ser jättefint ut! ja då vet ni hur det är, helt slut!!! Men det var det helt klart värt!
    Ursnygga läderhandtag, det måste jag apa efter någonstans här hemma!

  2. Jag har börjat gilla björkplywood mer och mer under det senaste året. Det är så ljust och fint, men ger den värme som ett annars svartvitt hem behöver. Inte heller gulnar det sådär gräsligt som bok eller körsbär kan göra, brrr …

  3. Fint!! Får man fråga vad hade du för tjocklek på hyllplanen och ungefär hur långt mellan konsolerna? Funderar på såga till björkplywood till ett elfa-system men är rädd att det riskerar att svikta av tyngden, det är ju ett ganska böjligt material!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.