Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Det som numera är vårt kök bestod tidigare av två rum, kök och jungfrukammare. Men när vi skulle totalrenovera köket innan vi flyttade in i vårt kära funkishus passade vi på att riva väggen mellan rummen för att få det stora köket vi hade saknat i förra huset. Det som ställde till det lite extra var att takhöjden skiljde sig rätt rejält mellan de båda rummen. Här passade vi på att bygga en hylla, för att förena form med funktion. Just nu huserar min samling med Marimekko-skålar däruppe och bidrar med lite färg till allt det svartvita.


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
6 comments
  1. Hej! Det vore så himla bra om du kunde fixa så att man såg hela inlägget i rss-läsaren. Som det är nu så måste jag klicka in på bloggen för att läsa och jag är rädd att jag inte kommer orka göra det i längden. Tack på förhand!

    1. Hej Ulrika! Tack för att du “hojtar till” när det är något som gått snett. Hoppas jag gjort rätt nu så att du kan se hela inlägget i rss-läsaren. Återkom gärna med respons så jag vet om det fungerar eller ej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.