Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv

Just nu ägnar jag en del tid åt att planera för 2013 och sätta samman föreläsningar och utbildningar jag kommer att hålla under det kommande året. Det finns inte mycket som bättre sätter igång min inspiration och ger nya idéer som att lyssna på musik och klippa och klistra lite. Idag tillverkade jag pappersgranar av svart kartongpapp. Dom kommer trivas fint vid dukningarna i vinter och passar perfekt med mina pappersbollar jag tillverkade för några veckor sedan.
Jag började med att klippa ut tre lika stora trianglar i papper. Dessa lade jag sedan på varandra och sydde en söm rakt över. Sen var det bara att vika ut pappret för att skapa flikar och en granliknande figur. Jag valde att göra tre granar i olika storlekar för att skapa en liten skog. Ojämnt antal blir alltid bäst.
Jag är inte mycket för krusiduller och att överarbeta, så det här var lagom nivå på pyssel för min del. Men det som är så bra är att det är enkelt att förfina idén för att skapa något personligt, det lilla extra. Och sådana pyssel är helt i min smak!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
5 comments
    1. Hej Karolina! Tack så jättemycket. Ja, jag är faktiskt riktigt nöjd. De passar perfekt här hemma! Såg att du hade “pinnat” min bild. Tack för det! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.