Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


I fredags morse satte jag mig i bilen och rattade 17 mil söderöver, till Lammhult. För sjunde gången kickstartas möbel- och inredningsåret med Möbelriksdagen. Detta är en dag då ”alla” som har ett intresse i möbel- och inredningsbranschen (företagsledare, beslutsfattare, påverkare, designers och forskare) träffas för att diskutera aktuella frågor. Korta presentationer, utmanande frågeställningar som väcker debatt och skapar tankar för framtiden.
Men det allra roligaste och bästa med Möbelriksdagen, i mitt tycke, är att det är ett toppentillfälle att nätverka eftersom väldigt många sluter upp denna dag.
Så, för att dela med mig av intrycken i ytterligare en dimension bjuder jag idag på en något skakig film från årets upplaga av Möbelriksdagen. Nästa gång ska jag bara komma ihåg att få med mig stativet också. ;) Kanske träffas vi där nästa år?

Film och redigering: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.