Välkommen!


Här hittar du en mix av inspiration, kunskap och praktiska tips!

Denna sida drivs sedan 2006 av Hildur Blad – inredare, strategisk- och varumärkesbyggande färgsättare som också jobbar med att utbilda inom inredning.

Du når mig på: info@hildurblad.se

Arkiv


Ute flyttar in! När hösten gjorde sitt intåg för några månader sedan och utemöblerna skulle ställas undan fick stolarna istället flytta in i vårt vardagsrum och ta plats runt det stora bordet. Där har de verkligen fyllt sin funktion i höst och vinter. Perfekt när möblerna kan användas både inne och ute. Nu återstår det bara att se vilka stolar som ska få ta plats runt bordet under vårkanten när det är dags för trädgårdsmöblerna att flytta ut igen. Angenäma bekymmer.

Vår kära lilla kattunge Nisse förgyller våra dagar här hemma. Ett riktigt litet charmtroll som älskar att mysa. Och busa.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
14 comments
 1. Visst är det jättemysigt med katt, vår svarta kattflicka Mitzi är ungefär 6 år nu:))
  Toppen med möbler som passar bra både ute och inne…fina dubbeldörrar i förra inlägget och fint med den påbörjade tavelväggen!!!

  1. Hej! Ja, det är riktigt mysigt med katt! Jag hade på något märkligt vänster lyckats glömma detta. Det är 5-6 år sedan vi hade katt senast.
   Dubbeldörrarna är en riktig favorit här hemma. De gör att ljuset flödar in i hallen och skapar öppenhet, i synnerhet när vi ibland stänger dörrarna till vardagsrummet för att slippa höra barnens tjo och tjim när det spelas TV-spel.

 2. så snyggt med utestolar inne!
  tack för din inspirerande blogg som jag följt sedan start
  men som jag dessvärre ofta är dålig på att lämna spår på

  ett riktigt gott nytt år till dig

  1. Men hej där! Oh så roligt att se ett spår från dig här hos mig. Jag följer flitigt din blogg och inspireras av allt fint du skapar och fångar genom kameralinsen. Gott nytt till dig med!

  1. Hej! Ja visst är det bra när man inte bara vinterförvarar sina utemöbler utan faktiskt kan använda dom även resten av året. Förstår att hon trivs där i fåtöljerna framför brasan.

 3. Läser din blogg dagligen och tycker att det roligt att följa det du gör i ditt fina hus. En fråga, vad är det för planta som står på bordet?

  1. Hej Maria! Åh så roligt att höra att du kikar in här dagligen. Det tackar jag för!!! Plantan på bordet är en rumsgran. Som jag inhandlade hösten 2011 och som jag otroligt nog lyckats hålla vid liv. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.